-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kullandığınız eklentilerin hepsini devre dışı bırakın birde öyle deneyin
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayar Bilişim
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eklentilerin tamamını devre dışı bıraktım. temayı kendi orjinal temasına geri döndürdüm. bir kaç ufak kodlamadan başka hiç bir farklı uygulama kalmadı. veritabanında ki gereksiz pek çok şeyi kaldırdım ve optimize ettim. biraz hızlanma gösterdi fakat yine de çok yavaş. bu yavaşlık sadece makale sayfaları ve ön sayfalar arasında değil. admin panelinde de aynı yavaşlık durumu söz konusu.
Ek Olarak: Kullandığım temayı tekrar aktif ettim ve bir önceki konudaki bahsettiğim işlemleri de yaptıktan sonra şu an bir hızlanma söz konusu. Fakat bu durum geçici mi, kalıcı mı bunu dahi bilemiyorum. Zira, normalde de bazen daha hızlı bazen de çok ağır çalışıyordu. Cpu tüketimi hala %100 bir kaç gün boyunca eklentilerin tamamını pasif tutarak durumu yeniden gözden geçirmeyi düşünüyorum. Bu sırada fikirlerinizi ve yapabileceklerimi paylaşabilirseniz tekrar sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hostunuzun farklı bi klasörüne wp kurun onda da aynı problemi yaşayacak mısınız bi bakın. Belki de hostunuzla alaklı bir problemdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayar Bilişim
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunu da düşündüm, ama acemiyim birazda doğrusu. Sonra kendi veritabanımı falan silerim. Yine de mecbur kalırsam bu yolu da deneyeceğim. Ama hosting ile alakalı olabileceğini zannetmiyorum, çünkü Turhost firması binlerce WP ye hostinglik yapıyor.
hasbaly
Öğrenmek için uğraşıyor..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam belki herkeste hızlı sadece sizin bilgisayarınızda yavaştır. Birde onu araştırın. Olabilir yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayar Bilişim
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yok denedim, bilgisayarlar ilgili değil. Az önce refresh ettim anasayfayı. Sayfa görüntülenemiyor uyarısı verdi. Tekrar denedim, açıldı. Bazen de böyle yapıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
site adresiniz nedir?
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önerim şudur Derhal WP-Supercache ve WP-optimize pluginin yüklemeniz.Sorununuzu belirli ölçülerde giderecektir sorguları azaltacağından siteniz rahatlayacak.