fatihcan
www.ktubotekulubu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İşin kötü tarafı bazı haber siteleri(Ufak çaplı) de bunu yayınladı. Bundan öncede profilimizde bir yazı paylaşıyorduk tüm resimlerin telif hakkı bizim oluyordu. Şünün ya bir yazı paylaşımı ile telif hakkını alıyorduk bu resimlerin içinde paylaştığımız resimlerde dahildi (öyle yazıyordu :) ) ben bir BÖTE öğrencisiyim halk dilinde bilgisayar öğretmeni sınıfımın yarısının çoğu bu paylaşmıştı bizim insanlarımız neden hiç araştırmadan hemen kabulleniyor anlamıyorum biri bir şey desin anında kanıyorlar hiç araştırmadan bakmadan.
myenes
$php = new PHP();
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Back-end Developer
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ucuz hosting alırlarsa sonucu böyle olur :D şaka bir yana cümlede terslik var arkadaşların dediği gibi bizim facebook kullanıcılarımız sağ olsun severler böyle şeyleri :)
/* Bu arada 1000. mesajım bu konuya kısmetmiş :) */
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Spam paylaşımlarda bulunan suçlu, tamam da :) Bir de ciddi ciddi o görseli beğenip paylaşanlar var.
Yalnız işin komik tarafı şu: ben de işe o kadar çok dalmışım ki son günlerde, ''Neler yapıyorsun, Almina'' kısmını hiç okumamışım :) Bir baktım, bende de ''Ne düşünüyorsun'' yazmıyor, neler yapıyorsun Almina yazıyor :) Ama bu değişiklik yeni bir değişiklik değil şaka bir yana, sanırım 10 gün kadar bir geçmişi var, bizim Facebook kurdu sandığımız arkadaşlarımız nasıl buna kanıyorlar ben onu anlamıyorum. Belki de beğendikleri zararlı, ya da paylaştıkları, ama bizim insanımız tuzağa düşmeyi çoOok seviyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
s** g**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
delinin biri kuyuya taş atıyor 70 milyon facebook kullanıcısı inanıyor.geçenlerde de telif hakkıyla ilgili bir yazı paylaşılıyordu..
https://www.turkmarkatescil.com
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Demek ki bu yenilikmiş, güzel olmuş. Gerçi benim facebook Japonca dilinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
BUna inanıpta profllerinde paylaşan arkadaşlarımı listemden çıkarasım geliyor :) Azıcık mantık arkadaş fazla bişey iştemiyorum ya.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk