-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mimar - Blogger
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar farkındayım konu başlığı karışık oldu. Ama sitem yavaş açılıyor. Yani birçok okurum bu konuda şikayette bulundu. Ayrıca Türkiyenin bazı bölgelerinden giriş yapamadıklarını söylediler siteye. Anlamadığım. bu godaddy firmasının ne kadar önemli ve büyük olduğunu biliyoruz. Peki bu yavaşlığın sebebi ne ? Ip bazlı engelleme olayı nedir ? (terim olarak pek iyi anlatamadım) ama eğer şu ip bazlı engelleme olayı çözülürse bir çok kişinin daha siteme ziyaret edebileceğini öğrendim.
Sitem imzamda mevcuttur. Oradan ziyaret edebilirsiniz.
Anlamadım bu yavaşlığın sebebini bugün sitem bu şekilde çok yavaşladı.
Sosyofikir.Com Kaliteli güncel blog
Vee
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
seo
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
godaddy malesef genel olarak yavaş :) tr den bir sunucu alırsanız daha iyi olabilir.Ben bile çok fazla içli dışlı olmama rağmen gerçekten verimli bir hosting bulamadım hala ama.Hostgatoru tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mimar - Blogger
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Önerebileceğiniz hostingler içerisinde Hostgatora bakacağım. Hocam sitem için hangi paket uygun olabilir. Çünkü blogger'dan otomatik olarak host aldık. Yani hangi pakette olduğumuzu veya ne kadar mb alan aldığımızı pek anlayamıyoruz. Çünkü bloggerda sadece yaklaşık 18 lira karşılığında domain ve hostumuzu alıyoruz.
Sosyofikir.Com Kaliteli güncel blog
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**