lostyazilim
tr.link

Slax: 3 yıl sonra geri döndü!

3 Mesajlar 1.003 Okunma
acebozum
tr.link

AtakanAtes AtakanAtes 1881 - 193∞, özlemle...
  • Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)

3 yıldır sesi sedası çıkmayan, sırra kadem basan işletim sistemi, sonunda geri döndü! İndirin!

Dört yıldır sesi soluğu çıkmayan Linux dağıtımı "Damn Small Linux"un Ağustos ayında geri dönmesi, Linux severleri heyecanlandırmıştı. Ve şimdi de diğer bir dağıtım, Slax Linux geri döndü...

Üç yıldır yenilenmeyen Slax Linux, hafta başında 7.0 sürümüne yükseltldi. Slax'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada durum şöyle dile getiriliyor: "Slax sürüm 7.0, bir diğer değişle Green Horn'u sizlere sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Üç yıllık sessizliğin ardından Slax hayatına kaldığı yerden devam ediyor; hem de daha önce olmadığı kadar güçlü bir şekilde..."

Slax, Slackware Linux üzerinden, CD'den çalıştırılabilir bir kullanıcı arabirimi tasarımı ve aynı zamanda sistemin tüm kurtarma işlerini yapmasına imkan tanıyan bir araç. Sistemin 7.0 sürümü ise içerisinde, "KDE4 desktop" ve "the GCC" gibi birçok farklı yeni özellik barındırıyor. Tüm bu yeniliklerse sadece 210MB'lık dosya boyutuna sahip. Tamamen ücretsiz olan dağıtım, istenildiği taktirde 16GB'lık özel Slax flash disket içerisinde 25 dolar karşılığı da temin edilebiliyor.

Download: Slax Linux 7.0

kaynak

wmaraci
reklam

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Nasıl niyetliyim Linux kullanmaya, ama After Effects, Photoshop ve Cubase beni bağlıyor maalesef.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
Onların hepsinin çatallamasını beklemeliyiz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al