-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
PHP Fatal error: Out of memory (allocated 11272192) (tried to allocate 7680 bytes) in /home/site/public_html/wp-includes/post.php on line 5398
Bu hatayı yerli ve yabancı bir çok sitede hatta bu forumda da araştırdım. Çoğunluk memory limiti ile ilgili olduğunda hemfikir. Nitekim yer sağlayıcı ile görüştüm ve memory limitini geçici olarak kaldırıldı. Akabinde hata sayısında azalma oldu ancak tamamen ortadan kalkmadı. Siteyi kurduğumdan bu yana aynı eklenti ve temayı kullanıyorum. Bu tür sorunlarla aram ne yazık ki iyi değil. Çözüm önerisi sunabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum.
Not : Bu hata wordpress son sürüme güncelledikten sonra meydana gelmeye başladı. Tesadüfi olabilir ama belirtmek istedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Memory limitini kaldirsa da sonucta sunucunun bir ram bellek siniri var bunu asarsan out of memory olur. Bir oyun icin bilgisayarin ram belleginin yetmemesi gibi birsey bu.
Guncelleme yuzunden hic basima gelmedi ama, kullandigin eklentileri de guncelle istersen. Temani de degistirip bir dene. Saldiri vardir belki onu da bi kontrol et istersen.
Ek Olarak: Memory limitini kaldirsa da sonucta sunucunun bir ram bellek siniri var bunu asarsan out of memory olur. Bir oyun icin bilgisayarin ram belleginin yetmemesi gibi birsey bu.
Guncelleme yuzunden hic basima gelmedi ama, kullandigin eklentileri de guncelle istersen. Temani de degistirip bir dene. Saldiri vardir belki onu da bi kontrol et istersen.
1 kişi bu mesajı beğendi.
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri