lostyazilim

Ekran Kartı İle İlgili Bir Kaç Soru

12 Mesajlar 3.141 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Keer Keer Technology Business ♥ Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 717
  • Beğeniler 108 / 37
  • Ticaret 0, (%0)
Bu Kart Bana GTA 4'ü Donmadan Akıcı Bir Biçimde Oynatır mı ? ? ?

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/msi-n640gt-md2gd3oc-gt640-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61524

http://www.teknowebs.net Teknoloji Ve internet
wmaraci
reklam

Mahmut54 Mahmut54 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Hosting Sağlayıcısı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 264
  • Beğeniler 135 / 83
  • Ticaret 2, (%100)
1- Ekran Kartı Alırken Bellek Tipi Demiş Bu Bellek Tip Ana kartın Desteklediği bellek tipimi yoksa ayrı bişey mi ? Eğer Anakartsa Benim Anarkatta Kullandığım Ram Tipi DDR3.

Ekran kartı ile Anakart belleği birbirinden bağımsızdır ve bellek tipi ve modellerinin farklılığı sorun teşkil etmez.

2- Anakartın Desteklediği Ekran kartı Slotum PCI express x16 Yazıyor. Ben Ekran Kartı Alırken PCI 2.0 veya 2.1 Alsam Çalıştırır mı ?

PCI 2.0 ve 2.1 x16 slotunun versiyonlarıdır anakartınızda x16 slotu varsa bu versiyon değişiklikleri pek sorun oluşturmaz.

3- Birde Son olarak Bellek Arayüzü 64,128,256bit vs var bu ne anlama geliyor ? Anakartın biti anlamına geliyo ? Eğer Geliyosa Benim İşletim sistemi tipi windows 7 64 bit 64 bitlik bi kart mı almam lazım ??

Ekran kartı bit değerleri önemli bir değerdir eğer oyuna yönelik bir kullanımınız söz konusuysa 256 bit olması sizin açınızdan daha iyi olacaktır bit değerinin windows 32 - 64 bitle pek alakası yoktur ekran kartının aynı anda yapabildiği işlem hacmi gibi bişeydir kısacası.

Ek olarak ekran kartınız için en az 700 watt lık bir psu ya ihtiyacınız var eğer sistem donanımınız iyiyse (örn 8 gb ram son teknoloji donanımlar gibi) en az 850 watt bir psu öneririm bu tarafımdan tecrübe edilmiştir şahsen 700 lük bi kaynağı yakmışımdır :)
Keer

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al