-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayar Bilişim
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Deniyorum umarım kurarken başıma bir iş gelmez. :-)
Ek Olarak: w3 total cache bileşenini kurdum. bir sürü ayarlamalar var içerisinde, bir şey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum. zaten ingilizce bir bileşen. şimdi performans için yapman gereken bir ayar varsa rica etsem söyleyebilir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayar Bilişim
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iki gündür uğraşıyorum, evet şu an hızlı açılıyor. ayrıca arkadaşın bahsettiği eklentiyi de kurdum şu an. bazı bileşenler devre dışı. emin değilim henüz ama sanırım siteyi sonsuz döngüye sokan bir eklenti var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
CPU sorununun en büyük etkenleri yapılan sorgular. Çok fazla sorgu yaptırmayınız sitenizde. Resimlerinizi, tema dosyalarınızı minimum seviyye optimize ediniz. Gereksiz eklenti kullanmayınız. Ayrıca benimde kullandığım ve çok yararını gördüğüm WP Optimize eklentisini öneririm. Çok işe yarıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayar Bilişim
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba tekrar, fazla sorgu yaptığını nasıl anlayacağım ve nasıl engel olabilirim bunu bilmiyorum. Resimlerimi optimize etmeye çalıştım (boyutları küçülterek) temayı optimize etmesini de bilmiyorum. Bileşenleri ve uygulamaları gözden geçirdim, ciddi bir hız artışı oldu. Şu an deaktif olan bileşenler var sanırım bu yüzden her şey yolunda. Ayrıca veritabanındaki taslak kayıtlarını tutan tabloyu dropladım veritabanım %70 küçüldü ve optimize ettim. Az önce w3 total cache bileşenini yükledim. Aynı zamanda WP optimize eklentisini de yüklemem de bir sorun olmazsa şimdi onu da yüklerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Security
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
w3-total-cache kurdum değişen bişe olmadı ama wp optimize kurdum sitem şuan hızlı çalışıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayar Bilişim
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de onu yükledim, bir kaç gündür şikayetim yok. Ama bazen garip şekilde bir kasıntı oluyor lagta kalmış gibi bekleyip duruyor, ya da sayfaya ilk girdiğimde "sayfa görüntülenemiyor" hatası veriyor, sayfayı yenilemek gerekiyor.