Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Peki arkadaşlar sizin tavsiyeniz nedir? Hangi bankayı önerirsiniz?
Tioc
Perişan Hallerde
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Aynen bendende daha 2 gün öncek kestiler. Şubeye gidip iadesini isteyin, vermeyiz şu bu derlerse yaptığınız yasal değil deyin parayı geri iade veriyolar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İki tane banka kartım var. Biri Garanti, ona elektrik ve su faturası otomatik ödeme talimatı verdiğim için kesmiyorlar. Diğeri iş bankası. İş bankası kartınız varsa ve öğrenciyseniz bankaya giderek hesabınızdan kesilen ücreti geri iade alabiliyorsunuz.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
girişimci, öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
TEB kesmişti tamda ihtiyacım olan bir günde bir gittim para yok!Deli olmuştum aynı zamanda öğrenciler için çıkardıkları üniversiteb kredi kartım da var belli birşey yani neyse aradım böyle böyle dedim ertesi hafta paramı geri yatırdılar.İş bankası Halkbank Ziraat ve TEB kullanıyorum pek bi sorun yaşamadım şimdiye kadar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İş Bankası hesabım var, üç tane otomatik ödeme talimatım var, çok da memnunum.
İş Bankası öncesinde Garanti'den hesap açmayı düşünmüştüm, bir de arkadaşım var orda. Arkadaşına yönlendirdi hesap açmak için. Hesap işletim ücreti + hesabı açarken bir de sigorta gibi bir şey vardı yatırmak gerekiyordu 50 TL civarıydı sanırım. Arkadaş hatırıyla yani :) Otomatik ödeme ile hesap işletim ücretini almıyorlar, ama sigorta saçma gelmişti.
Akbank bir yakınım kullanıyor, kartını iptal etmemesi için ona da 50 TL'yi puan olarak verdiler.
İş Bankası'nı tavsiye ederim ilgilenenlere.
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunu bana İş Bank yapmıştı. Öğrenci belgemi işleme koymadılar 6 aylık 2 kez 30 tl kesiti oldu. Ardından dilekçe yazdım öğrenci belgesi ekli ve sonra 30 tl geri gönderdiler. Dalga geçer gibi 30 tl orda kaldı. Sonra tekrar yazdım ikinci 30tl yi de geri aldım. Üzerine düşmezseniz gözünüzün yaşına bakmazlar. Israrla dilekçe yazın. Kullanıcı bir şeye karşı çıkmazsa ne mahkemeler bir şey yapabilir ne başkası. Bu kesintilerin tek suçluları içimizdeki üşengeç kart sahipleri..
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
M.H ni aradım kapatmak istiyorum dedim. Kapatabilirsiniz dedi . Sanırım Akbank müşteriye doymuş :) Neyse ben kaybetmem onlar kaybeder.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
benden bu sene 100 tl çekmiş. yine çekecek para yatırsam içine. kapatacağım hesaplarımı + netten giriş yapıyorum sms le şifre gönderiyor onun içinde 1 tl kesiyor. sms gönderme kardeşim madem keseceksin direk gireyim :-)
Bu Da Bizim Sitemiz : http://bc.vc/2qDPaX
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
YMM Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Tamda 2 gün önce bloğumda bu konuyla ilgili makale paylaşmıştım. En güzeli 1 tane bankayı gözünüze kestirin ve 2 tane otomatik ödeme talimatı verin. Diğer bankalarıda kullanmayın.
Birde maaş hesabı ve öğrenci durumlarında kesinti yok.