Merhaba arkadaşlar . Bir kaç gündür yavaş yavaş blogumda yıl başı için materyaller toplayıp sizlere sunmak istedim .
Peki bunun içinde neler var ?
-
Yıl başı vektörleri -
Yıl başı için pngler-
Yıl başı ikonları-
Yıl başı psdleriGibi materyaller paylaştım . Şimdi tek tek bunlara azda olsa değinmek istiyorum .
Yıl başı vektörleri Adobe illustrator de hazırlanmış yıl başı vektörlerini kolayca indirip içindeki işletim sistemlerinden uyumlu olanı (Mac/Win) seçebilirsiniz. Peki ön izlemeye ne dersiniz ?
İndirmek için :
Tıkla Yıl başı için pnglerYıl başı çalışmalarınızda kullanabileceğiniz pngleri sizlere sunmak istiyorum . İçerisinde 50′den fazla png dosyası bulunmaktadır.
Sizlere ön izleme sunmak isterdim fakat bir çok tasarım olduğu için seçim yapamadım . Peki içerisinde neler vardır ona bir değineyim ;
- Kardan adam pngleri
- Hediye kutusu pngleri
- Yıl başı topu pngleri
Ve dahası .. İndirmek için :
TıklaYıl başı ikonlarıYeni yıl yaklaşması ile bu tarz materyallere ihtiyaç gerçekten artıyor . Kullanması kolay fakat bulması ve araştırması zor gelen bir uğraş denilebilir. Ben sizleri bu uğraştan kurtarıp paylaşımlara hız kesmeden sunma düşüncesindeyim.
İndirmek için :
TıklaYıl başı psdleriVektör , png ve ikon derken neden psd paylaşmayalım ki . Sanırım onunda sırası geldi .Peki içerisinde neler var ? Hemen onlara bakalım ;
-Noel Baba psd
-Bir birinden güzel 3 arka plan
-Son olarak özel bir hediye .
Bu hediye de ne? Nasıl anlatacağımı bilmiyorum , ön izleme yaparak sizlere sunuyorum .
İndirmek için ;
TıklaTüm dosyarların rar şifresi : burakcebel.net
İyi çalışmalar.
Kaynak :
BurakCebel.Net