lostyazilim
tr.link

Siteme yorumlarınızı bekliyorum

3 Mesajlar 876 Okunma
lstbozum
tr.link

sosyofikir sosyofikir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mimar - Blogger
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 92 / 58
  • Ticaret 8, (%100)
Merhaba arkadaşlar yeni bir tema sitesi açmış bulunmaktayız. Bu siteyi açarken iki site olarak ortak bir projeye başladık.

Nuri Özdogan | Kişisel Blog'tan Fazlası... ve Sosyofikir Kaliteli Güncel Blog olarak bugün siteyi açmış bulunmaktayız. Bu site 17.11.2012 tarihinde açılmış olup amaç olarak Türkiye'de blog temalarının güçlenmesini sağlamak ve Türkçe temalar hazırlamak hedef alınmıştır. Bu site
Bu sitede blogger temaları ve wordpress temalarını bulabilirsiniz.

Mutlaka sitede sorunlar vardır. Lütfen sizde bizlere destek olarak bu tasarım aşamasından yeni yeni çıkan ve kaliteli bir site olma yolunda ilerleyen eniyitemalar.blogspot.com sitesine yardımcı olun..

Türkiye'nin Yeni Tema Adresi

En İyi Temalar - SosyoFikir Ve Nuri Özdogan

Yönetimdekiler :
- Nuri Özdogan
- Atakan Uzunallı

Sosyofikir.Com Kaliteli güncel blog
wmaraci
reklam

sosyofikir sosyofikir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mimar - Blogger
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 92 / 58
  • Ticaret 8, (%100)
Merhaba arkadaşlar sosyofikir.com'u nasıl buluyorsunuz ? Neler düzenlenmeli , beğendiğiniz beğenmediğiniz yönleri nelerdir ?

Sosyofikir.Com Kaliteli güncel blog

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar.

Genel olarak güzel bir site olmuş. Ben içerik uzmanı değilim fakat CSS bilgilerimden birkaç şey aktarmak isterim. Ana sayfada soldaki yazıların olduğu bölümde kategorinin altında bir satır açıp diğer bilgileri oraya alırsanız daha iyi olur diye düşündüm. Kategoriler bazen uzun olabiliyor ve 1 satırı geçebiliyor. O yüzden oraya resim değil de kenarları yuvarlatılmış ve arkaplan rengi verilmiş bir div koyabilirsiniz. Eğer aynı satırda olsun istiyorsanız kategorilere width (genişlik) ve height (yükseklik) değeri verip overflow: hidden; kodunu kullanarak taşmayı engelleyebilirsiniz. Ve yanına tarihi yazarsınız. Şöyle de olabilir. Tarihi başlığın sağına alırsınız. Bazıları takvim yaprağı şeklinde yapar. Daha az yer kaplar. Uzun uzun anlattım çünkü şuan en çok gözüme batan yer orası. Bunun dışında, footer'ı (sitenin alt kısmını) değerlendirebilirsiniz. Oraya hakkında bölümü, iletişim gibi öğeler yerleştirebilirsiniz. Saygılar...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al