lostyazilim
tr.link

Sitedeki radyo?

4 Mesajlar 732 Okunma
lstbozum
tr.link

uslanmaz91 uslanmaz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Baggi Tekstil A.Ş
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 100 / 104
  • Ticaret 15, (%100)
Merhaba arkadaşlar, Siteme ekleyeceğim radyo kodları sitemden trafik harcamasına nedenmidir?

Veya şöyle diyelim. 1k hitli siteye radyo eklesem hosting açısından sıkıntı yaratırmı?

wmaraci
reklam

Kin Kin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 5 / 39
  • Ticaret 1, (%0)
Sanmıyorum :)

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Eski bir radsyocu olarak, senelerce sitesinde radyo kullanmış biri olarak yazıyorum bu yorumu; belki de en bilgili olduğum konu :)
Radyonuzun ip adresi hostun bulunduğu ip adresi olmasın bu 1.
2: Subdomain de kullanmayın siteniz içerisinde.
3: index.html'den atabiliyorsanız öyle atın radyoyu; sonra siteyi yönlendirin, ama yok bunu yapamam derseniz de flashplayer kullanın; ama whmsonic panelde verilen kodun playerini, sadece güzel göründüğü için kırmızı yeşil vs özellikli playerlere takılmayın.
1k sitenizden kazanç elde ediyorsanız radyo işine hiç girmeyin, artık eskisi kadar sağlam değil radyo işi. Sizin kendi radyonuz mu var? Yoksa özel mesaj gönderirseniz radyo konusunda yardımcı olabilirim

uslanmaz91 uslanmaz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Baggi Tekstil A.Ş
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 100 / 104
  • Ticaret 15, (%100)

Almina adlı üyeden alıntı

Eski bir radsyocu olarak, senelerce sitesinde radyo kullanmış biri olarak yazıyorum bu yorumu; belki de en bilgili olduğum konu :)
Radyonuzun ip adresi hostun bulunduğu ip adresi olmasın bu 1.
2: Subdomain de kullanmayın siteniz içerisinde.
3: index.html'den atabiliyorsanız öyle atın radyoyu; sonra siteyi yönlendirin, ama yok bunu yapamam derseniz de flashplayer kullanın; ama whmsonic panelde verilen kodun playerini, sadece güzel göründüğü için kırmızı yeşil vs özellikli playerlere takılmayın.
1k sitenizden kazanç elde ediyorsanız radyo işine hiç girmeyin, artık eskisi kadar sağlam değil radyo işi. Sizin kendi radyonuz mu var? Yoksa özel mesaj gönderirseniz radyo konusunda yardımcı olabilirim

Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Benim radyom yok. Sitemde bir sohbet bölümü oluşturdum radyoyu burada dinletmekteyim. Radyo nette yayın yapan bir sitenin radyosu hocam. Kullanıcılar vakit geçirsin diye düşündüm sadece

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al