Öncelikle herkese selam. Arkadaşlar CSS konusunda yeterli tecrübeye sahip olamadığımdan, CSS alanında kendine güvenen arkadaşlardan bir konuda yardım almak istiyorum. Hatta olayı resimle birlikte anlatacağım. İlk önce resmi ekleyeyim ne yapmak istediğim konusunda bilgilenmiş olun.
Evet, resimde görmüş olduğunuz üzere ben imzamdaki siteye böyle bir alan yapmak istiyorum. Şuan zaten bu resimde gördüğünüz alana benzer bir bölüm var! Ama ben bu şekilde bir CSS kod yardımıyla ana sayfama sohbete giriş bölümü yapmak istiyorum. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Sizden isteğim CSS alanına girilecek kodları ve bu kodları ana sayfa üzerinden çekecek PHP kodları yazmanızı istiyorum. Ben bir türlü beceremedim 3 saattir yapmaya çalıştım ama inanın olmadı. Artık deneme yanılma yöntemi yapa yapa gözlerden olacağım. Ümit ediyorum bu konuda tecrübesi olanlar isteğimi karşılayacak cevabı sunarlar. Şimdiden herkese teşekkür şükranlarımı sunuyorum. :confused:
Bu arada java yükle, yardım sayfası, Üye ol kısımlarınada resim gelecektir. Yani imaj çalışması yaptım resimler hazır ama bir türlü bu düzende yerleştiremedim.