-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
asfwf
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhabalar benimde bir sorum olacaktı; geçenlerde bir yorumda aynı firmadan host ve domain almayın, ben yandım siz yanmayın gibisinden bir yorum görmüştüm acaba neden böyle düşünülüyor ? Bilginiz varmı ?
boş çuval dik durmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web Tasarım - CMS
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Natro tavsiye. Bayadır kullanıyorum sıkıntı yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SkyGhostAir adlı üyeden alıntı
hosting var ilerde paket büyütmem gerekirse turhost geçeceğim...
bu arada aklıma yeni birşey daha geldi ben tek hostingten 2 alan adı kullanacağım 1 alan adım var hosting paketim 2 kadar destekliyor yani yeni alan adı için boş yer mevcut ben aldığım yerden hosting firmasının dnslerini girdikten sonra yapmam gereken bir şey var mı ? hosting firması mı gerekeni yapacak bilgi vermem gerekecek mi yada FXP İkiye mi bölünecek ? nasıl olacak o konuda bir bilgim yok ?
Bunun için aldığın hosting'in 2 adet addon domain hakkı olması gerekir. Hosting'i alırken buna dikkat etmelisin.
Sonradan eklediğin hesap FTP'de ayrı bir klasörde görünüyor, yanlış hatırlamıyorsam. Yakın zamanda kullanan arkadaşlar teyit etsinler lütfen.
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben de geçen gün 25 hesaplık bir hosting aldım mesela :) Addon değil ama, bildiğin WHM paneli veriyorlar, ama sunucunun WHM'si kadar detaylı değil. Oradan hesap ekleme işlemi yapabiliyorsun. WHM paneli :2086 ile değil de :2087 ile çalışıyor. Bu sistemde her siteye ayrı cPanel olmuş oluyor. Senin de bu şekilde olur heralde. Ama addon domain'de durum klasör diye biliyorum, yine de kesin konuşmayayım yanlış olmasın.
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
daha önce kullandığım Türkiye lokasyonlu hosting şirketlerinde sorun yaşadım. Şu an kullandığım hosting Amerika lokasyonlu. Arada bir gidip gelse de genelde memnunum :) . Yazışmalar ingilizce oluyor o da ayrı bir konu