lostyazilim
tr.link

[ YARDIM ] Trafik ve Reklam

6 Mesajlar 880 Okunma
lstbozum
tr.link

mbatuhan mbatuhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 46 / 37
  • Ticaret 0, (%0)
Hayırlı günler arkadaşlar,
Sitemle ilgili bir kaç sorunum var. Öncelikle hosting ile ilgili bilgi veriyim:
Hostingi labina'dan aldım. Linux Bireysel ekonomik. 2 gb aylık trafiği var. İlk başlarda yetiyordu ama sonraları yetmemeye başladı ve geçen ayın 15'inden beri kapalıydı site. Bugün açıldı. Sitedeki resimleri facebook üzerinde barındırmayı düşünmüştüm önce ama kullandığım tema buna izin vermiyor. (daha doğrusu temada 'öne çıkan görsel diye bir yer var. ordaki resimleri face üzerinde barıdıracaktım ama izin vermiyor.) gzip sıkıştırmasını falan denedim fayda etmedi. Şimdi de webadamın 10 gb trafiği olan paketine geçmeyi düşünüyorum ama sitenin gelirleri de iyi değil. Açıkçası giderleri karşılamadığı içinde fazla ilgilenmek içimden gelmiyor.
Size sormak istediğim şeyse trafiği nasıl azaltabilirim ve site gelirlerini nasıl arttırabilirim?
Bu arada sitenin sıralaması iyiydi. Yani gelişiyordu ama bu 15 günlük sürede bayağı geriledi. Daha öncede yaşanmıştı trafik sorunu site kapanmıştı vs.
Sitenin içeriğine gelirsek:
Siteyi zevk için açtığımdan dolayı basit bir konu seçmiştim siteye. Lise de olanlar bilirler. Hocalar Proje ya da performans adında hem ilköğretimde hem de lisede çeşitli ödevler verirler. Ve öğrencilerde hazırladıkları dosyaya kapak bulurlar internetten. Sitede de bu kapaklar bulunuyor. Yani başka bir deyişle bir kapak sitesi.
Önerileriniz nelerdir?

Site: www.kapaksizkalmayalim.net

wmaraci
reklam

kerimptk kerimptk Youtuber Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici / Youtuber
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 1440
  • Beğeniler 194 / 234
  • Ticaret 46, (%100)
HOcam 2gb trafik bişey değilki ne yaparsan yap 2-3 gün ötelersin trafiğin bitmesini. Sonra yine biter paketini yükseltmen en mantıklısı

Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk

• Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 46 / 37
  • Ticaret 0, (%0)
Peki reklam gelirlerini nasıl arttırabilirim? adsense kullanıyorum. 2$ 'ı göremedik daha?

webhost webhost WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 10.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web Tasarım - CMS
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 349
  • Beğeniler 33 / 71
  • Ticaret 1, (%100)
2 gb çok az alan. Sitenin getirisi olacaksa sitenin alanı yükselt eğer siteyle ilgilenemiyorum diyorsan hiç uğraşma bence.

wmaraci
wmaraci

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam yıl olmuş 2013 halen ödev kapağımı yaptırıyorlar :) bence başka alanlara yönelin sitenin getirisi az diye bu şekilde kalmaman lazım illa yükselteceksin trafiği labina'ya baktımda biraz pahalı geldi bence daha uygun biyerden alın derim (ozkula gibi).

• Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 46 / 37
  • Ticaret 0, (%0)
Oyunlar çok ilgimi çekiyor. Oyun sitesi de açmayı düşünüyorum. Flash oyun sektörü nasıl sizce?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al