baba
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Bs-Aktif.com'dan Tarık Hocam la geçen facede konuşmuştuk o bana seo ve sitemap yalan diodu boşuna ekleme gerçekdende doru galıba onun sitesi googlede baya indexi var benm 2 gunde 10 tane indexlio bu seo sitemap modullu oldugu halde sizin görüşlerinizide alabilirmiyim eyer işe yaramıyorsa kaldırcamda
Mikro
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Seo işe yaramıyor diyen kişi için ben bu konuda bilgisi yok derim. Seo ve sitemap eğer işe yaramıyor olsaydı firmalar seoculara milyarlar vermezlerdi ;)
baba
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
doru solıyosun ama bizim kullandıgımız seoyla onunkide bir degildir diye düşünüyorum (:
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Site indeksleme hızı, bir çok şeye dayanır. Sırf bu yüzden SEO işe yaramıyor demek çok göreceli bir kavram. Bunun için bir kanıtın varmı? Kaç milyar site var onlarda yarıyor bir tek sende veya sizde yaramayınca SEO diye bir kavram yalan mı oluyor? Bu tür sorulara kafa takarak boşa zaman kaybediyorsunuz.
baba
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haklısınız Hocam Ozaman Sorun Ping Servislerinde (: :D
future
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Google, sizin her içeriğinizi indexlicek diye birşey yok. Bir site yeni açıldıgında hemen index almaz. O içeriğinizi insanlar görecek siteye girecekler, sosyal medyadan tanıtım yapacaksınız vs. Bunların hepsi seo'dur zaten.
Sitem 2 aylık, 28k index var. SEO ve Sitemap olmasaydı emin olun şuan belki 1k'larda sürünüyordum.
alicin12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benimde wordpress sitem var ve ikiside işe yarıyor.İndex Hızım 30SN.
Googlenin indexlemesi yazının özgünlüğüne bağlıdır.Google Farklı İçerik arar
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
seo işe yaramaz olur mu yahu! :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Sinan'ın yorumuna katılıyorum.Ek olarak söylemek istediklerimde var.Seo,Sitemap vb google'de yükselmek ve hızlı index almak için yapılan çalışmalar boşuna olsaydı günümüz türkiyesinde firma ve kurumsal sitelerin üst sıralarda çıkabilmeleri için seo danışmanları tutmamaları ve binlerce türk lirası harcamamaları gerekirdi.Seo ve sitemap'ın işe yaramadığını söyleyen bsaktif.com kendi kalıcı bağlantı ayarlarını ayarlamış buda bir nevi seo'dur.Kendisi daha önce bs-aktif.tr.gg var olan web sitesindeki ziyaretçilerini sitesine yönlendirdiği için başlangıçta iyi bir ziyaretçi kitlesi yakalamış olabilir fakat herkez bu ziyaretçi kitlesini yakalayacak diye bir kural yoktur.Gerekli seo ve sitemap ayarlarını yapmak size kalmıştır yapmazsanız birşey değişmez yaparsanız faydasını illaki görürsünüz.Size wordpress için önerebileceğim eklentiler ise şunlar.
Ücretli Olarak wpseo kullanın derim gerçekten olumlu sonuçlar aldım.
Ücretsiz olarak all-in-seo-pack ve google xml sitemaps eklentileri kullanabilirsiniz.
baba
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
saolsnz hocam 2 gun once googlede 20 indexim wardı 2gun gecti otomatik 18 index daha attı biraz bekelemek gerekiyor demekki (: