-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Arkadaşlar ev ve ofis dekorasyonu ile ilgili domain arıyorum. Domain'in anlamlı olmasına gerek yok kulağa hoş gelsin ve mümkünse 6-7 harf'ten uzun olmasın. Ayrıca uzantısının da .com olması şart. Epeydir araştırıyorum bir kaç tane buldum ama aklıma tam yatmadı bulduklarım. Bende akıl akıldan üstündür dedim birde sizlere danışmak istedim. DOmainlerin boşta olmasına gerek yok. Uçuk fiyatları olmadığı sürece dolu olan domainlerde olur.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
X bir sitede yarışmaya katıldım, domain kazanmıştım. Dekorasyon sitesi açmak için bir domain buldum, istedim, herkesin hediyesi verildi, bir benimki verilmedi. Sonrasında da o domaini kontrol etmedim alındı mı alınmadı mı diye, çok istememişim demekki. Aklıma gelirse o isim size de öneririm; ama 6-7 harften daha uzundu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Almina adlı üyeden alıntı
X bir sitede yarışmaya katıldım, domain kazanmıştım. Dekorasyon sitesi açmak için bir domain buldum, istedim, herkesin hediyesi verildi, bir benimki verilmedi. Sonrasında da o domaini kontrol etmedim alındı mı alınmadı mı diye, çok istememişim demekki. Aklıma gelirse o isim size de öneririm; ama 6-7 harften daha uzundu.
Olsun hocam tek olmazsa olmazım .com uzantısı diğerlerinde domain'in durumuna göre esneme payım olabilir belki
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**