-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
İnternetim sürekli gidip geliyor. Bu bir kaç aydır devam ediyor modemi kapatıp açtığımda internetim geri geliyor. Biraz önce Müşteri hizmetlerini aradım tenik güncelleme yaptıklarını söyledi yani benim bağlantımı güncelleştirmişler. Ama ben hala tatmin olmadım çünkü sürekli gidip geldiği için yine olacağını düşünüyorum bir de size sormak istedim acaba sorun *****'ten mi yoksa MODEMdEn mi yardımcı olabilr misiniz ? Modem *****!in ilk verdiği o mavi modemlerden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İnternet kablolarından bile olabilir. Birçok nedeni var.
Birkaç yıl önce benim internetim de sürekli gidip geliyordu. Gelip baktıklarında, klima hortumundan su damlıyormuş ve bundan dolayı kesiliyormuş. :D
Arıza kaydı oluşturduğunda Türk *******'dan gelirler, bakarlar ve çözerler.
***** müşteri hizmetlerini [444 0 375] arayarak arıza kaydı oluşturabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
EsiN
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Öğrenci (:
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türk ******* hattınız üzerinden bağlıdır tahminim..
Hat üzerinde bir sorunvarsa ev telefonunuzdada çıtırtı vs sesler oluşuyorsa TTNet'ten önce Türk *******'u aramanızı öneririm..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aklima 1-1.5 yil oncesi geldi arkadas internet hizim cok kotu surekli kopmalar haftada 2 kere gelirlerdi bulamazlardi surekli ariza kayitlari agir hakaretler.
Hala internet hizim indirme konusunda kotu ama hic kopma yok sayfalar ve filmler cok hizli aciliyor bende sikinti yapmiyorum buna sukur :)
444 0 375 hic bir ise yaramiyor hocam siz arayinca bolge subeye aktariyorlar o subeden zorlamaniz lazim.
ChuckBartowsKi
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Bizde ***** hizmeti almaktayız. Aynı sorun sürekli yaşanmakta , sorun için daha ne kadar muhattap olabilecegimizin haddi hesabı yok.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
*****'in aramaktan baska çaren yok malesef.
brk
Meşgul
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı şey oluyor bende de. *****, normaldir.
coder, bike rider, hobbyist photographer
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
asfwf
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Aynı durumdayız desene, bendede sürekli kesilmeler, cart curt. Bazen modemin ışıkları yandığı halde net olmuyor :)
İlk başta aradım işte kibar bir dil ile sorunu ilettim, halledeceklerini vs. işte modemi kapatın 10sn. bekleyin açın sorun halloldu dediler.
Sonra sorunların ardı kesilmiyor, net kopmaları resmen birşey indirmeye korkar oldum. Yine aradım bu defada güncelleme yapıyoruz, lütfen sakin olun vs. çünkü bunda biraz yüksek sesle konuştum ( Bağırdım, çağırdım ) ve güncelleme yaptıklarını, düzelecek dediler ve yine düzelme vs. yok.
En son aradım ağzıma geleni söyledim, *****'in 7 sülalesine kaydım. Düzelteceklerini lütfen konuşmalarınıza dikkat edin kaydediliyor fln, sonra kayıt eden makinanın 7 sülalesine kaydım görüşmede :D Ve yine güncelleme yapıyoruz düzelir dediler ve düzelme yok. Ve şuan pes ettim. Aramıyorum isterse net gidip gidip gelsin, sadece 1-2 ay içinde hizmete girecek olan türkcell'in alt yapısını bekliyorum, caddeye döşediler.
boş çuval dik durmaz