-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
iPad mini 4G mi yoksa Retina WiFi mi alayım?
İlk Apple ürünüm olacak.
Masaüstü, netbook, cep telefonu; her yerimiz bilgisayar dolu, evden çıktığımız, seyahat ettiğimiz de yok.
Apple dünyasına adım atmak için, Windows'un hantallığından sıkıldığım için iPad alayım istiyorum.
Retina 4. nesil ile mini 4G arasında kaldım.
Retina çok çok fark ediyor mu?
İnternet siteleri bulanık mı gözüküyor retinada?
Tecrübelerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
öncelikle türkiyede 4g desteği yok yani alırsanız sadece lafta 4g almış olursunuz şahsen 4g olmayan bir yerde 4g li cihaz satmak bilgisayar olmayan eve internet bağlamak gibi bişey :) Retina hakkında açıkcası pek bir bilgim yok ama dediğim gibi 4g desteği olmayan bir yerde 4g li cihaz önermiyorum özellik olarak tabiki iyi olabilir ama kullanmadıkdan sonra hiç bir önemi yok
MstDrsn
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Her yerde online olmak, sosyal ağlardan kopmamak istiyorsanız iPad mini 4g. Yok "Sadece kablosuz ağ olan yerlerden girerim, benim için ekran önemli" diyorsanız iPad Retina Display.
Riza
1337 @ trendyol
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
1337
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
şahsen ben olsam retina wifi alırdım ancak dısarda online olamayabilirsin , belki harici 3g modem takılıyorsa onu bilemem :D
1337
MstDrsn
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bu arada "İnternet siteleri bulanık mı gözüküyor retinada?" demişsiniz. Retina size daha çok piksel dolayısı ile daha net görüntüler sunar. Yanlış hatırlamıyorsam retinalı iPad'te 3.1M piksel vardı. Ayrıca iPad 3 diye bilinen The New iPad de retina ekrana sahip. Üstelik iPad With Retina Display modeline göre daha ucuz. Açılma-kapanma süreleri sizin için çok önemli değil ise iPad 3'ü de gözden geçirin derim.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
iPad Mini'nin genel özellikleri iPad 2 ile hemen hemen aynı diyebiliriz. iPad Mini'de Retina ekran yok. Retina ekran ile gezdiğiniz siteleri, baktığınız resimleri daha kaliteli görürsünüz. Ayrıyetten cihazın 3G/4G desteği bulunuyor. Tasarım bakımındanda iyi. Daha büyük tabletlerin aksine ortalama bir tablet yaratılmış. Bana RAM'i az geldi ama hız bakımından internetteki testlere göre iyiymiş.
"...bir daha gel, gel samsundan..."