lostyazilim

bir radyo sitesinde neler olmalıdır ?

14 Mesajlar 2.322 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MrTimsah MrTimsah Bursa Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Görsel Kalite Kontrol
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 158 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Ek + Sanatçı Tanıtımlarımız , Popüler Sanatçılar , Anket :)

wmaraci
reklam

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

sistem911 adlı üyeden alıntı

Standart Fm var mesela. Onu da bir araştırın bence. Radyolarda artık istenen şey müzikten ziyade konuşma. Muhabbet çok önemli.

Yanılıyorsunuz. Radyolarda konuşmanın önemli olduğu siteler sadece chat siteleri.
İnternet radyosu dinleyen kişi, çalışan, iş sırasında kendi istediği müzikleri Youtube'den açamayan kişi. Oyun sitesi, ve chat sitelerine giren kişilerin zaten amacı sohbet etmek olduğu için, haklısınız birbirlerine şarkı armağan ediyorlar, ama zaten o radyolar profesyonel değiller. Onun dışında müzik ağırlıklı radyo yayını artık daha popüler...
Not: Daha önce, internet radyolarının popüleritesini yitirdiğini zaten belirtmiştim.

sistem911 sistem911 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 6, (%100)

Almina adlı üyeden alıntı

Yanılıyorsunuz. Radyolarda konuşmanın önemli olduğu siteler sadece chat siteleri.
İnternet radyosu dinleyen kişi, çalışan, iş sırasında kendi istediği müzikleri Youtube'den açamayan kişi. Oyun sitesi, ve chat sitelerine giren kişilerin zaten amacı sohbet etmek olduğu için, haklısınız birbirlerine şarkı armağan ediyorlar, ama zaten o radyolar profesyonel değiller. Onun dışında müzik ağırlıklı radyo yayını artık daha popüler...
Not: Daha önce, internet radyolarının popüleritesini yitirdiğini zaten belirtmiştim.

Yok benim bahsettiğim Kaybedenler Kulübü tadında. Canlı telefon bağlantılarının falan olduğu. Yani radyocuların konuştuğu bir internet radyosu. Bu yüzden Standart Fm örneğini verdim.

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

sistem911 adlı üyeden alıntı

Yok benim bahsettiğim Kaybedenler Kulübü tadında. Canlı telefon bağlantılarının falan olduğu. Yani radyocuların konuştuğu bir internet radyosu. Bu yüzden Standart Fm örneğini verdim.

Anladım, ama inanın artık internet radyolarının dinleyici sayısı 20-30'u zor geçiyor. 600 kişiye yayın yaptığım zamanları hatırlıyorum, istekleri 2 saat - 3 saat geriden takip ederdik o kadar yoğun panellerimiz olurdu, ama artık istenen sadece müzik yayını genelde.
Size çok küçük bir örnek vereyim: Diyelim ki müzik yayını yapıyorsunuz, dinleyici sayınız 50, canlı yayın yapmaya karar veriyorsunuz, sayı bir anda 20-30'lara düşüyor. Belirttiğiniz şekilde yayınlar gece saatlerinde daha iyi olabilir belki, ama gündüz saatlerinde internet radyolarını dinleyen kesim çalışan kesim genelde, ve istedikleri dikkatlerinin dağılmaması oluyor.
İsmini vermiş olduğunuz radyoyu dinlemedim, ama dinleyici sayısının yüksek olduğunu tahmin etmiyorum, yüksekse de mutlaka yayını dinlettiği bir sohgbet, ya da oyun sitesi vardır.
Dinleyici sayısı yüksek olan internet radyosunun hiç birisi, tüm dinleyiciyi kendi sitesinden almaz; mutlaka kendisine paravan bir sohbet sitesi edinir; sayısını 500 - 600'e yükseltir; ''benim dinleyicim'' der. Ama dinleyici chat sitesinin üyeleridir.
Biraz iddialı oldu sanırım ama bu nedenler bana var olan radyomu kapattırdı, haksız bir rekabet söz konusu biraz...

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al