-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ellerine sağlık Batuhan baştaki B harfini benimki gibi yapıp backgroundu yok edersen bunu kullanabilirim...
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Abicim bu kadar yorum yapılana kadar bir logo hazırlana bilir. Mail adresini bana yolla bir tane hazırlamaya çalışayım sana . Bununda sitenin içeriğini güzel bulduğumdan söylüyorum. Gerek yok dersen şu kesinlikle bilmelisin ki logo da site ismi mutlaka vurgulanmalı. Yanına veya özellikle altına sloganını eklemelisin. Bu arada sloganında gayet güzel.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
imamet adlı üyeden alıntı
Abicim bu kadar yorum yapılana kadar bir logo hazırlana bilir. Mail adresini bana yolla bir tane hazırlamaya çalışayım sana . Bununda sitenin içeriğini güzel bulduğumdan söylüyorum. Gerek yok dersen şu kesinlikle bilmelisin ki logo da site ismi mutlaka vurgulanmalı. Yanına veya özellikle altına sloganını eklemelisin. Bu arada sloganında gayet güzel.
imamet arkadaşım
bilginform@gmail.com mail adresim. Sabırsızlıkla bekliyorum...
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tamam bir şeyler yapmaya çalışıp mailine atarım. Yanlız bu işin ehli değilim inşaallah hayal kırıklığına uğramazsın.
Ek Olarak: Logoyu gönderdim inşaallah beğenir ve kullanırsın.
Evet beğendim. O küçük düzeltmeyi yapıp gönderirsen sevinirim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
küçük düzeltmeden kastını anlayamadım.
Düzeltilme yaptım ve yolladım . Beğendiğine sevindim bu arada:)
Küçük düzeltme dediğim n harfini unutmandı. O kadar.
1 kişi bu mesajı beğendi.