lostyazilim

Adsense kazançlarım: Hadi gülelim :)

13 Mesajlar 2.627 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Muradgazi Muradgazi Umutlu.NET Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 42 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

t1esto adlı üyeden alıntı

***'dada baya konu açılmış bende konu açtım burada tbm düşüklüğü diye bakalım nereye kadar gidecek normalde 0.15 0.12 ara sıra 0.20 alıyordum birden bire düşünce insan siteye verdiği emeği düşünüyor yazık değilmi.

Yabancı sitelerde yer alan 40-50 $lık TBM 'ler sanırım bizde hayal ancak 1 $ ı görmek de epey zor. Adwords tarafında yer aldığım bir kelimenin maliyetini 3lira olduğunu hatırlıyorum. Ancak maalesef ben hiçbir yayıncının bizim reklamlarımızdan tıklama başına 1.5 lira aldığına inan-a-mıyorum.

wmaraci
reklam

t1esto t1esto WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 212
  • Beğeniler 12 / 35
  • Ticaret 0, (%0)

Muradgazi adlı üyeden alıntı

Yabancı sitelerde yer alan 40-50 $lık TBM 'ler sanırım bizde hayal ancak 1 $ ı görmek de epey zor. Adwords tarafında yer aldığım bir kelimenin maliyetini 3lira olduğunu hatırlıyorum. Ancak maalesef ben hiçbir yayıncının bizim reklamlarımızdan tıklama başına 1.5 lira aldığına inan-a-mıyorum.

Ancak ingiliz sitelere veriyorlar yüksek tbm oranı özellikle niche siteler çok para kazandırıyor tık başına 1$ veya 20$verebiliyor çünkü niche sitede tam içeriğe göre reklam çıkıyor.Şimdilik güveneceğimiz tek yer Adsense Yandex açsa bir reklam servisi çok güzel olur.

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

t1esto adlı üyeden alıntı

***'dada baya konu açılmış bende konu açtım burada tbm düşüklüğü diye bakalım nereye kadar gidecek normalde 0.15 0.12 ara sıra 0.20 alıyordum birden bire düşünce insan siteye verdiği emeği düşünüyor yazık değilmi.

Evet orda gördüm ben de sorunu yaşayanları sonrasında. Düzelecek gibi ama bakalım; emeğimizi vermeye devam edicez, o da görecek, düzeltecek; ama bazı kategorilerden vazgeçmemiz gerekebilirmiş gibi geliyor bana; belki de bazı sitelerden... Hayırlısı

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al