lostyazilim

90 Tane site aynı hesapta olurmu ? sizce Adsense için uygun mu ?

17 Mesajlar 3.265 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sametweb sametweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek software developer
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 615
  • Beğeniler 52 / 196
  • Ticaret 1, (%100)
Rakam o kadar cogalmadi ama ben de cok farkli sitelerde kullandim hicbir problem olmadi.

React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
wmaraci
reklam

tasarhane tasarhane şayet³ bir¹ kalp² varsa° Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Karışık
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 11 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

Muradgazi adlı üyeden alıntı

Şu an ki durumun nasıl hocam, halen devam ediyor musun 300 siteye.

Aslında bi ara 2000 küsür alt alan adı olmuştu blog sitesiydi bir temayla hepsini yönetiyordum. Ama üyelerin hepsi içerik girmediğinden tek sayfalı bloglar uyarı almaya başlayınca sıkıldım uğraşmaktan kaldırmıştım tümden reklamları.
Şimdi 25 civarı aktif olan alt alan var toplamda 30 küsür.. diğer aktiflerede eklerim yani herhangi bir endişe hissetmeden.

tasarhane.com

Muradgazi Muradgazi Umutlu.NET Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 42 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

tasarhane adlı üyeden alıntı

Aslında bi ara 2000 küsür alt alan adı olmuştu blog sitesiydi bir temayla hepsini yönetiyordum. Ama üyelerin hepsi içerik girmediğinden tek sayfalı bloglar uyarı almaya başlayınca sıkıldım uğraşmaktan kaldırmıştım tümden reklamları.
Şimdi 25 civarı aktif olan alt alan var toplamda 30 küsür.. diğer aktiflerede eklerim yani herhangi bir endişe hissetmeden.

Cevap verdiğin için teşekkürler, peki gerçekten verim alabiliyor musun bu civardaki sitelerden. Yoksa reklamları kaldırdıktan sonra tekrar eklemedin mi.

tasarhane tasarhane şayet³ bir¹ kalp² varsa° Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Karışık
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 11 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Rica ederim ne demek. Ben araştırma karıştırma meraklısı olduğumdan para kazanma pek ön planda değil çok sıkılgan bir tipim yani para kazanacak olsam bile.

Verim anlamında alt alan adının bana avantajı oldu alexa 70k filan düştü hit arttı (normal artış, abartı değil) ama fazla efor harcamadığım halde Allah'ın izniyle oldu bu olaylar. nasip işte. En büyük artısıda niche çalışmaları yapan paravan blog kullanan webmasterların niche kelimelerini ve metodlarını öğrenmek oldu.

300 siteyi kim yönetecek ne tür içerikler eklenecek hangi dillerde olacak biraz detaya inersen bildiklerim ölçüsünde açıklamalar yapmaya çallışırım.
Muradgazi

kişi bu mesajı beğendi.

tasarhane.com
wmaraci
wmaraci

Muradgazi Muradgazi Umutlu.NET Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 42 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür ederim, yakın zamanda bu tür birşey düşünüyorum. Seninle aynı düşüne yapısına sahibiz sanırım. Benim de oldukça fazla internet sitem vardı. Bu kadar yıl anca isimtescile para kazandırdım :) Hiçbirini tam olarak hayata geçiremedim. Galiba araştırma dönemim henüz bitmemişti. Artık hazır olduğumu düşünüyorum.

wpuzmann wpuzmann Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 772
  • Beğeniler 108 / 61
  • Ticaret 4, (%100)

mgtdizayn adlı üyeden alıntı

Hocam sitelerin hepsi 20 tane A Class ip Te Hepsine ayrı ayrı C class ip vardır. İnşallah sıkıntı yaşamam

Hocam Siteler senin adına kayıtlıysa Class IP pek önemli olmuyor. Tahminime göre ve okuduğum yorumlara göre Adsensede bir sorun olacağını sanmıyorum. Bu durum sadece SEO için geçerli bir sorun teşkil ede bilir. 90 Tane site güncelse ve Adsense çalışmaların profesyonelce yapılırsa bence sorun teşkil etmez. Ama yinede bu konuda profesyonel olan arkadaşların yorumlarını okuman gerek.

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)
Farklı IP, farklı isim falan demişler arkadaşlar Google Politikalarında site sayısı vermemiş ki yada farklı bir şart. Legal oldugu surece hiçbir sıkıntı olmaz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al