-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Rakam o kadar cogalmadi ama ben de cok farkli sitelerde kullandim hicbir problem olmadi.
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Karışık
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rica ederim ne demek. Ben araştırma karıştırma meraklısı olduğumdan para kazanma pek ön planda değil çok sıkılgan bir tipim yani para kazanacak olsam bile.
Verim anlamında alt alan adının bana avantajı oldu alexa 70k filan düştü hit arttı (normal artış, abartı değil) ama fazla efor harcamadığım halde Allah'ın izniyle oldu bu olaylar. nasip işte. En büyük artısıda niche çalışmaları yapan paravan blog kullanan webmasterların niche kelimelerini ve metodlarını öğrenmek oldu.
300 siteyi kim yönetecek ne tür içerikler eklenecek hangi dillerde olacak biraz detaya inersen bildiklerim ölçüsünde açıklamalar yapmaya çallışırım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
tasarhane.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim, yakın zamanda bu tür birşey düşünüyorum. Seninle aynı düşüne yapısına sahibiz sanırım. Benim de oldukça fazla internet sitem vardı. Bu kadar yıl anca isimtescile para kazandırdım :) Hiçbirini tam olarak hayata geçiremedim. Galiba araştırma dönemim henüz bitmemişti. Artık hazır olduğumu düşünüyorum.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Farklı IP, farklı isim falan demişler arkadaşlar Google Politikalarında site sayısı vermemiş ki yada farklı bir şart. Legal oldugu surece hiçbir sıkıntı olmaz.