Site Adresi : www.wordpresstemaindir.net

Sizlere yaklasik olarak 1 bucuk ay once actigimiz wordpress tema indirme adresimizi tanitmak istiyorum.



Her gun sabah ve aksam guncellenerek gunde en az 2 adet tema girisi olan sitemizde suan da 50 adet wordpress teması mevcut. Temalar tamamen kendi sunucularimiz uzerinden paylasilmaktadir. Footer kodlarina herhangi bir ekleme yada cikarma yapirmadan, yayincinin yayinladigi orjinallikte sizlere sunulmaktadir.

Wordpress tema indirmeye yonelik acilan sitemizde, suan da wordpress soru cevap bolumu de aktif konumdadir. Bu bolumde wordpress kurulum, destek ve sorunlariyla ilgili makalelerimiz okuyabilirsiniz.

Wordpress son surumunu de yine kendi sunucularimiz uzerinden indirebileceginiz alan olan sitemizde cok kisa sure icerisinde yabanci premium dagitilan ucretsiz temalarin, Turkce'lestirme calismalari da gerceklestirilecektir. Wordpress ucretli tema satislariyla ilgilide hazirladigimiz projeyi, sitemiz belli bir konuma geldikten sonra tema yayincilarina ileterek, satis konusunda bircok alan ulamasyi hedeflemektedir.

Sitemiz ayrica wordpress eklentileriyle ilgili de makalelerini kisa surede hazirlayarak sizlere sunacaktir.

Wordpress disinda ; joomla, vbulletin, phpbb, opencart gibi cok kullanilan scriptlerin, ucretli ve ucretsiz temalarini da sitemiz uzerinden temin edebileceksiniz. Ayrica yine bu scriptlerin destek, kurulum ve sorunlariyla ilgili alanimizda yakinda aktif konuma getirilecektir.

Wordpresstemaindir.net hakkinda gorus ve onelerinizi bekliyorum.

Ek Olarak: Daha once de belirttigimiz gibi sitemiz uzerinde yeni kategoriler acilmaktadir.
Artik joomla kategorisi de aktif konumdadir. Hergun paylasilacak en guzel joomla temalarini sitemiz uzerinden tamamen ucretsiz indirebilirsiniz.
Desteginiz icin tesekkurler,