lostyazilim
tr.link

Yeni online yayıncılık platformu NETD yayında

4 Mesajlar 911 Okunma
acebozum
tr.link

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)

Ülkemizde yayıncılığın en önemli temsilcilerinden biri olan Doğan TV Holding, “Yeni eğlence kanalınız” sloganıyla tanıttığı online yayıncılık platformu netd‘yi duyurdu. Platform üzerinde çok sayıda kanalın canlı yayınları izlenebileceği gibi geriye dönük olarak dizi, program ve filmlere ulaşmak da mümkün.
Diğer bir deyişle; Doğan TV Holding’in gerçek ve tüzel kişilerinin hak sahibi olduğu her türlü dizi, film, program, belgesel ve tüm diğer içeriklere bundan sonra netd üzerinden ulaşılabilecek.

Kişisel görüşüm: Bir süredir ekranlarda dönen TVYO reklamlarından sonra böyle bir atak bekliyordum doğrusu. NETD bana göre TVYO'dan daha başarılı görünüyor, öyle ki tv de yayınlama hakkını aldıkları filmleri dahi bağlantı hızınıza göre full ve kesintisiz HD kalite de izletebiliyor. TVYO'da ben film felan göremedim. NETD'i kullanmanızı tavsiye ederim. Ben sık kullanılanlara ekledim bile..

Daha fazla detay ve kaynak: http://www.webrazzi.com/2013/01/11/dogan-tv-holdingin-online-yayincilik-platformu-netd-yayinda/

wmaraci
reklam

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Doğuş Yayın Grubu'nun tvyo.com platformundan sonra Doğan'ın bu hamlesi sürpriz olmadı.
Online TV / dizi izleme platformu rekabeti, şüphesiz en çok biz izleyiciye yarıyor. :rolleyes:

Resmi kaynaklardan izlemek varken, neden başka yerlerden izleyelim değil mi. :)
KTB

kişi bu mesajı beğendi.

prisoner prisoner blogisma Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İngilizce Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad İ** M**
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 203 / 80
  • Ticaret 15, (%100)
Hiç şaşırmadım:)

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)

Atakan adlı üyeden alıntı

Doğuş Yayın Grubu'nun tvyo.com platformundan sonra Doğan'ın bu hamlesi sürpriz olmadı.
Online TV / dizi izleme platformu rekabeti, şüphesiz en çok biz izleyiciye yarıyor. :rolleyes:

Resmi kaynaklardan izlemek varken, neden başka yerlerden izleyelim değil mi. :)

Yarıyor ki ne yarıyor. :) Videoyu izlerken bağlantı hızına göre görüntü kalitesi 500 kpbs'den başlayıp en son 2750 kpbs de iken hd kaliteyi görüp kapadım bu film izleme keyfini arttıracak gibi görünüyor.
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al