Galatasaray'a imza atması beklenen Wesley Sneijder, kulübü Inter'in Pescara ileoynayacağı lig maçının kadrosuna alınmadı. Geçtiğimiz gün Inter ile yeniden idmana çıkan Hollandalı futbolcu, teknik patron Andrea Stramaccioni tarafından kadro dışı bırakıldı. Inter Başkanı Massimo Moratti "BizGalatasaray'ın Sneijder için yaptığı transferteklifini kabul ettik" açıklamasını yapmıştı.
"KARTLAR MASANIN ÜZERİNDE"
Öte yandan Inter Teknik Direktörü Andrea Stramaccioni, Pescara maçı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi. Kendisine yöneltilen, "Sneijder'in durumu hakkında neler düşünüyorsunuz?" sorusunu cevaplandıran genç çalıştırıcı, "Biteceğini umuyoruz. Kartlar masanın üzerinde duruyor. Nasıl sonuçlanacağını birlikte göreceğiz" dedi.
"YARIN SABAH NETLEŞECEK"
Bu gelişmeler yaşanırken, Wesley Sneijder'in menajeri Soren Lerby akşam saatlerinde açıklamayaptı. Lerby "Galatasaray ile görüşmeler devam ediyor. Her şey Wesley'nin vereceği karara bağlı. Futbolda her şey mümkün ama Türkiye'ye transfere sıcak bakıyoruz. Wesley'nin kardeşi Rodney'nin bu transfer için Galatasaraylı yöneticilerle görüştüğünü biliyorum. Türkiye futbolculariçin iyi bir pazar. Umarım olumlu sonuçlanır. Yarın sabah her şey netleşecek" dedi.
ALBAYRAK: BÜYÜK İHTİMALLE KABUL ETTİ
Galatasaray Yöneticisi Abdurrahim Albayrak da TRT Haber'e verdiği röportajda Wesley Sneijder'in transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak "Sneijder, özellikleBaşkan'ın ilgilendiği bir transfer. Kulübüyle kesin anlaşma var sadece futbolcunun anlaşmaya varması söz konusu. Inter'den aldığı ücret çok yüksek, böyle bir para veremeyiz. Çok değerli arkadaşlar var kadroda ve hepsini düşünüyoruz. Biz ona bir ücret sunduk, futbolcu da büyük ihtimal kabul etti. İmza olmadan 'Anlaşma var' diyemem. Çok temkinli olmak lazım, camiayı temsil ediyoruz. Yalan, yanlış söylememek lazım. Onun menajerleri var ve hep çalışıyorlar. Hamit'in transferi de çok zor şartlarda gerçekleşti. İranlı menajeri annemden emdiğim sütü burnumdan getirdi. Yüzde vermek ve insanları zor durumda bırakmak istemiyorum. Ben 'Bitmiş' denilen Burak'ı dağlardan kaçırdım. Her şey olabilir" dedi.
ALBAYRAK: HOCA TABİİ Kİ İSTİYOR
Sneijder transferinin Fatih Terim tarafından istenilip istenmediği sorulan Albayrak, "Hocanın istemesi lazım. Çift santrfor sistemine nasıl monte edecek, o onun bileceği iş. Hocanın istememesi söz konusu değil, tabii ki istiyor. Üzerine basa basa takım dengelerinden bahsediyor. Galatasaray'da Sneijder olmazsa olmaz değil" şeklinde cevap verdi.
Kaynak : Site