vuralca
Kelimelerin Gücüne İnanın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Profesyonel Blogger
-
-
Ad Soyad
V** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bende ipleri güncelledim. Ne kadar süre de düzeliyor ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bazen böyle şeyler normaldir arkadaşlar sunucu bakımları felan olur sonradan tekrar açılır zaten ....
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
A kayıtlarına hiç gerek yok arkadaşlar. 2 tane CNAME ekleyin hiçbirşeyden etkilenmezsiniz. Dün akşam 12ye kadar blogumla ilgilendim hep giriyordu sıkıntı yoktu. IP değiştiğini buradan öğrendim.
Are you alright?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bloggerin bu özel domainler için ip değiştirmesi kötü oluyor ya zamanında az çekmiyordum.
Birde bloggerdan yıllar önce açıp bıraktığım bloga deneme amaçlı konu ekledim 1dk da index aldı halen şaşkınım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Son durumu bildiriyorum . Kesinlikle ip lerde kopma yaşadım up time sitesine üyeyim sürekli up down olarak mail alıyorum kontrol ettiğimde bir saatte bir 30 dakikada bir kopma yaşandığını farkettim. Kullanmadığım bir sitemde hiç down yaşanmadığını görünce dns zone (ihs kullanıyorum ) giriş yapıp baktım ki ip yok . Sadece cname olarak www ghs.google.com ve boş bırakıp ghs.google.com kayıtlıymış . Diğer siteme de uyguladım çözüldü . Ayrıca ip kullanan arkadaşlarımda index sorunu oldu ki 100k hitli bir site ve yine en azından bir saat içinde index alan yeni bir site .Bu 2 sitede Bu gün akşam üstüne kadar index alamadılar . Ben cname olarka girdiğimde eski düzen anlık index almaya devam ettim .
Sıralamadan yana korkum çok büyüktü çünkü 1 sıra gerilemek demek hitimi yarı yarıya 2 sıra demek %80+ azalması demek o kadar etkiliyor. Sabah gece 7. sıraya kadar düşmüştüm sabah 5. sıradaydım ve şu an 3. sıraya tekrar yükseldim sıralama eski halini aynen birebir ölçüde aldı .
Hala sorun yaşayanlar varsa cname olarak girsinler kesinlikle ip lerden kurtulsunlar