Telepoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Danışman
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba; internet dünyasında çok girişimim oldu ancak pek çoğu da tutmadı. Şu an bir yerel portal, yerel fırsat sitesi birsınav haber sitesi sahibiyim birde güncel blog sitem var ancak hala istediğim gibi bir gelir elde edemedim.
Oyun sektöründe getiri oldukça iyi olduğunu gördüm ve duydum elimde tek kelime 5 harfli bir oyun domaini var. Oyun sitesi kurmayı düşünüyorum sizce bu alanda rekabet nasıl?
Öyle 10 - 20 K beklentim yok, 1-2 K ziyaretçi ve günde 3-6 Dolar adsense gelse bana yeter ek olarak istediğim bir gelir çünkü sizce bunu başarabilir miyim?
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Başara bilirsinizde başaramayabilirsinizde bu sizin yaptığınız işe ve güvenme duyunuza bağlıdır. Fakat beklentileriniz doğrultusunda başarabileceğiniz kanaatindeyim. Oyun sitelerindeki rekabet büyük, başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Oyun sitesi çok fazla ilgi bekler, ben olsam diğer sitelerime bakar oyuna bulaşmazdım hiç, öyle de yaptım :)
Eğer başlayacaksanız başarılar dilerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim Sektörü
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitenizde başta adsense olmalı.Adsens eolacak ki bol bol para kazanacaksınız Bu yuzden size adsense hesabı açabilirim.ayrıntılı bilgi için pm at.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam bence büyük düşünmediğiniz için kaybediyorsunuz, çıtayı hep yüksek tutmalısınız. En önemliside rayına oturmamış projeyi bırakıp yeni projeye başlamak çok saçma.
Oyun sektörü güzeldir, internette ilk .com sitemi açtığımda oyun sitesiyle başlamaşdım, **************ya denk geldiğimiz için 3 ay sonra parada adamda ortadan kayboldu o ayrı :) Ama açıkça söyleyebilirim ki, site indexlenmeye başladıktan sonra hitlerdeki artış bu işin üstüne gidilirse önünün ne kadar açık olduğunun bir göstergesiydi.
Özetlersek: Elinizde fazla proje bırakmayın. Site işleri ilgi istediği için, bi zaman sonra hepsiyle uğraşmak zor olacaktır.
iyi.
harddepo
İlginizi çeken içerikler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Webde başarı hemen gelmez sabretmek gerekli kaliteli içeriklerin olması gerekli şimdi oyun sitesi açacan kendin kodlamadıgın oyunlar olmayacak muhakkak sagdan soldan oyun alacan buda rakiplerine oranla seni geride bırakacak elinde olan sitelerinle ilgilen ama kaliteli içerikler ekle seo muhakkak ögren seo ile çok iyi yerlere gelebilirsin.
www.kirlipanda.com
rankend
barankaraboga.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Adayı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende oyun sektöründeyim.Oyun forumu olarak yayın yapıyorum.Tavsiyem hiç bir zaman bir projenizi yarım bırakmayın.İlk başlarken hiç beklentim yoktu.Çıtayı yüksek tuttukça bazı şeyler oluyor.Her ne olursa olsun bi yerden başlayın devam edin.Bizde bazı zorluklar yaşadık ama pes etmeden gidince gerisi geliyor.
Ama oyun sektörü zordur , ilgi alaka , bazı konularda özgünlük çok önemlidir.
barankaraboga.com // rankend.com // hatadeposu.com - türkiyenin hata çözüm arşivi