-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayar Bilişim
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, bu sorunumu daha önce de dile getirmiştim. Orta seviye de Wordpress'ten anlıyorum. Burada ve başka sitelerden edindiğim kaynaklarda anlatılan pek çok işlemi de (anladıklarım) uyguladım. Yine de bir sonuca varamadım, herkes nasıl oluyor da sorunsuz Wordpress kullanırken benim başımda böyle bir musibet var anlayamıyorum. Pek çok şeyi denedim ve uyguladım artık kafam iyice karıştı. Uzman bir desteğe ihtiyacım var, yardımcı olabilecek birileri varsa lütfen ulaşsınlar. Bu başlık altında desteğe ya da profesyonel önerilere de razıyım. Eğer bunu çözemezsem sanırım artık blogger'a taşıyacağım web sayfamı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sayfaların geç açılma ve sayfa görüntülenemiyor gibi problemler senin kurulumun ve yaptığın ayarlar doğruysa hostinginle alakalı olabilir.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Eklentilerde sıkıntı yoksa host saglayıcınla konus sorunu bildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayar Bilişim
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eklentilerde sorun var gibi, ama yok gibi de. Az önce tüm eklentileri devre dışı bıraktım birden bire normalde döndü. Ama aynı şeyi daha önce de yaptım faydası olmamıştı, hatta tüm eklentiler aktiften gayet iyi çalıştığını da biliyorum. Bir de tuhaf bir saldırı var bir senedir musibet oldu, nedir nereden geliyor bilmiyorum. Ama bazen cloudflare üyeliğimle dnsleri değiştiriyorum saldırılar büyük ölçüde engelleniyor. Belki de bu yüzden yavaş, hostingle ilgili olduğunu sanmıyorum. Fakat veritabanı ve dosyalar iki kez başka sunucuya taşındı.
Saldırı olduğu için mi yavaşlıyor?
Dns değiştirdiğim için mi?
Eklentiler mi hatalı? bir türlü anlayamadım.
Ek Olarak: Host sağlayıcım, bildiğim kadarıyla bir çok wp barındırıyor bünyesinde, %25 cpu veriyoruz dedi, önceki firma daha zayıf olduğu için bu firmaya geçtim. Şu an sunucunun CPU kastığına eminim, host sağlayıcısına bildirmeyi bırak ben hesabın suspend edilmesinden bile korkuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eklentilerdendir büyük ihtimalle 1 hafta önce ayni durum benim basimdaydi gereksiz eklentileri sildim w3 cache vardi oda ne hikmetse yavaslatiyordu onuda kaldirdim daha sonra google page speed sayfasinda önerileri uyguladim suan sitem google ye göre 93/100 sayfa hizi
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayar Bilişim
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben de wp totalcache yükledim en son, veritabanını minimuma indirdim ve her şeyi temizledim. fakat yavaşlık devam etti, ön yüzde ya da veritabanında bir sorun olsa admin panelinde sayfalar arasında geçiş hızlı, önyüzde yavaş olurdu. benim admin panelimde çok yavaş açılıyor. ortalama 35- 75 saniye sayıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayar Bilişim
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok sağ ol, bir deneyeyim ya hu. Akşam geldim, bir dakikadan geç açıldı sayfalar ben de tüm eklentileri durdurdum. 20 dakika sonra yavaşlama düzeldi. Şu an tüm eklentileri tekrar aktif ettim, yavaşlama durumu söz konusu olmadı henüz.
Ek Olarak: Hala çok kasıyor site, yardımcı olabilecek kimse yok mu bana ?