-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar daha öncede konu açtım ama beni takan olmadı
bu sefer bilen birileri bi şeyler yazsın lütfen
yardım istediğim konu ise şu bir yazılım download sitesi yapmak istiyorum nerden nasıl başlamalı ne yapmalıyım
ferahi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
önce güzel bir domain belirle hosting al siteni aç.Güzel seoya uygun bir tasarım yap.Kendine özel bir logo yap.Daha sonra ençok kullanılan programları sitende paylaş.Bu programların yanında sadece indirme linki verme makalede olsun içinde.Seo çalışmalarını yap.Sonra bir süre sonra adsense vb. reklamlar ufak tefek kaznaçlar sağla.Siten bir iki senede iyi çalışmalar yaparsan iyi yerlere gelebilir.Ozaman iyi kazançlar sağlarsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kaliteli domain + İyi ve Kullanışlı Bir Tasarım + Özgün içerik + Seo + Emek + Zaman + Mutlaka Sermaye + Reklam + Kaliteli ve Kullanıcıya Yönelik Hizmet = Mutlak Başarı ve Orantılı Gelir.
Bu sadece dowload sitesi için değil bence bütün projeler de böyle.Her seferinde yukarıda ki saydıklarımdan biri eksik oluyor ve en fazla orta dereceli bir site olabiliyor projelerim.Eğer gerçekten kaliteli ve hatta 1.numaralı download sitesi olmak istiyorsanız bunlar lazım bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
domain host tamam seoya uygun bir tasarım yap derken joomla filan mi kullan diyorsun anlamadım o kısmı
Ek Olarak: tamam öncelikle bu bilgiler süper
ama sorumun o dak noktası şuydu aslında şimdi sitenin kategorisi yorum kısmı admin kısmı
en çok bilmem ne kısmı var oluşturlma aşamasındaki hiyerarşiden bahsediyorum ben
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
seo ya uygun temalardan kasıt hem kullanıcı dostu hemde arama motoru kodlamalarında minimum hata olan hızı açılan temalar vs..
http://www.projehocam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anlaşıldı seo da öğrencez
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir çok yorum yazılmış ama hiç kimse programlama dillerinden bahsetmemiş. Hep hazır yazılımlarla, hosting açarak bu iş yapılmaz. Önce HTML/CSS öğreneceksin kendi tasarımını yapacaksın ardından PHP ile kendine ÖZGÜ yazılımını yapacaksın. Eğer bu işi profesyonel düşünüyorsan!
Cafer
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
PHP Developper
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yok tasarımı sen yap, yok html/css i sen yap, yok bide yazılımıda sen yap :)
Arkadaşım gerçekten profesyonel bir proje planlıyorsan, gerçekten iyi bir bütçen olmalı!
Bunların hepsini aynı andan profesyonelce yapamazsın. Profesyonelce düşünüyorsan
hazır temada boş :)
Grafikten tut yazılıma herşey özgün olmalı. Örneğin html/css alanında kendini
profesyonel hissediyorsun. O alan hariç diğer alanlarda profesyonel birileriyle çalın.
Detaylı bir planlama yap ve öyle ilerle...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Okuyor
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Cafer moderatörüme katılıyorum. Eğer gerçekten profesyonel bir iş ve bu oranda bir gelir bekliyorsanız yukarıda belirtilen tüm aşamaları alanında uzman insanlara yaptırmalısınız. Beni bu kadar büyüğü aşar derseniz oturup hepsine tek tek kafa patlatmanız gerek ama yinede kısa sürede her şeyi kendiniz yaparak çok profesyonel bir çalışma çıkartamazsınız. Tabi bu benim düşüncem :)
Başarılar...