Merhaba
Netimza.com Türkiye'nin bir çok yerinden ekip ortamına uyum sağlayacak bilgisayar başında kendi işini yaparak kazanç sağlayacak ekip arkadaşlarını arıyor.
Bir çok alanda ekip başvuruları kabul edilecektir.İşte detaylar.
Öncelikle bu ekibe katılmak için alanınızda iyi olduğunuzu ispat etmelisiniz.Konuşmalar sadece msn - skype aracılığı ile anlık yapılacak olup ekip alımları buradan olacaktır.
Peki kimler katılabilir ?
Online süresi yüksek ,
Alanında kendini kanıtlamış ,
Ekip ortamına uyum sağlayabilen
Konuşması ve saygınlığıyla ön planda olan
Verilen işi vaktinde yetiştirebilen
Kazanç sistemi
Kazanç sistemi 3'e ayrılmaktadır.
1- Aylık kazanç ) 18 yaş üstü için geçerlidir.Aylık kazanç miktarı 1.000 TL'den yukarıdır.
2-Ortaklık ) 18 yaş üstü için geçerlidir.Kendine güvenen ekip yönetimini üstelenecek ortaklık şartlarını yerine getirecek kişiler.
3- Satış üzerine.Yaptığınız her iş başına kazan sağlarsınız.(Yaş sınırlaması yoktur.)
Başvuru için ;
Başvuru değerlendirmeleri anlık olarak yapılacaktır.
Msn yada skype adresinizi + İlgi alanınızı Örnek : (Tercüman,Web Tasarım,Programlama,Bot yapımı,Php kodlama,Joomla,Wordpress,Satış danışmanlığı vs) Özel mesaj olarak atmanız yeterlidir.
Forum dışı için : netimza@windowslive.com - Msn adresini ekleyiniz.
Kişisel msn adresimi eklemeyiniz.İlan bana ait değildir.Yeni bir kuruluştur.Sizlere duyurmak istedim.Php + Programlama alanında başvurumu yaptım.
Netimza.com Resmi Duyurusudur.Başvurusu kabul edilenler www.netimza.com üzerinden duyurulacaklardır.