300.000 TL aslında çok da büyük bir para değil, hatta bir ev parası bile etmez İstanbul'da; ben İstanbul'da değilim şükür :) Dün TV'de izledim, 1 +0 evler 350.000 TL falan, akıllı ev falan ama, altı üstü tek oda yani, neyse :)
Ben olsam 300.000 TL'nin en çok 100.000 TL'sini ev almak için ayırır; aldığım evi de kiraya verirdim, ailemle yaşıyorum şimdilik :)
Geriye kalan 200.000'in bir kısmı ile belki çevremdeki yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım eder, sadece var olan borçlarını kapatırdım, kredi kartı falan vs; gerisi de benim geleceğim diyerek altın alabilirdim fiyatlar da hazır düşükken :)
Ben olsam 300.000 TL'nin en çok 100.000 TL'sini ev almak için ayırır; aldığım evi de kiraya verirdim, ailemle yaşıyorum şimdilik :)
Geriye kalan 200.000'in bir kısmı ile belki çevremdeki yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım eder, sadece var olan borçlarını kapatırdım, kredi kartı falan vs; gerisi de benim geleceğim diyerek altın alabilirdim fiyatlar da hazır düşükken :)
350 binlik evler baya lüxtür o yüzden o kadar pahalı. bizim buralarda normal evler 100 bin civarı. yani 3 tane alabilir ve aylık 2 bine yakın geliri olur. tabi 300 bini kolay çıkarmaz ama zamanlar değeri katlanacaktır ve asıl karı satarken yaparsın.