lostyazilim
tr.link

Refiye Yılmaz için bağış zamanı !

9 Mesajlar 1.268 Okunma
lstbozum
tr.link

ByPowerfuL ByPowerfuL E-Commerce Manager Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1575
  • Beğeniler 533 / 460
  • Ticaret 18, (%100)
Merhaba arkadaşlar tv ekranlarında gördüğüm bu haber beni gerçekten çok derinden etkiledi , insanın hayatı ellerinden kayıp gidiyor ve bunu izliyor çünkü maddi durumu yok tedavi olamıyor. Ülkemizin içinden bir evlat ve niceleri eriyip gidiyor.

Eğer faturalı hattın varsa RY yazıp 2868'e mesaj göndererek 5 TL bağışda bulunabilirsiniz. Allah yaptığınız bağışlardan razı olsun.

N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
wmaraci
reklam

ibrahimTatar ibrahimTatar öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 1106
  • Beğeniler 283 / 282
  • Ticaret 35, (%100)
Kardeşimiz en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.Koskocaman ülkeyiz göz göre göre eriyip gitmesine izin mi vereceğiz.Ben tüm tanıdıklarımı konudan haberdar ettim 5 lira bile olsa herkes yardım etmeli bence.1 gün sigara içmeyin nolacak sanki..
ByPowerfuL

kişi bu mesajı beğendi.

ByPowerfuL ByPowerfuL E-Commerce Manager Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1575
  • Beğeniler 533 / 460
  • Ticaret 18, (%100)

Deli Ruzgar adlı üyeden alıntı

Kardeşimiz en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.Koskocaman ülkeyiz göz göre göre eriyip gitmesine izin mi vereceğiz.Ben tüm tanıdıklarımı konudan haberdar ettim 5 lira bile olsa herkes yardım etmeli bence.1 gün sigara içmeyin nolacak sanki..

Sigara parası bile değil yapacağımız yardım sadece faturamıza yansıyacak küçük bir yardım bir hayat kurtaracak sevabını düşünemiyorum bile Allahım acil şifalar versin dualarımız seninle Refiye Yılmaz

N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.

nuti nuti WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 595
  • Beğeniler 216 / 85
  • Ticaret 12, (%100)
Faturasız hatlar gönderemiyor mu veya başka ödeme kanalı mevcut mu

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.11.2024
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Ticaret , (%)
Daha yüklü miktarlarda bağış yapmak isteyenler bu adresten banka bilgilerini alabilirler.

http://www.kizilay.org.tr/kurumsal/ghaber.php?t=2945

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)
Bakanlıktan 'Refiye Yılmaz' Açıklaması
Sağlık Bakanlığı, "Gardner Sendromu" hastası Refiye Yılmaz'a uygulanması gerektiği ileri sürülen ilaç ve nakil konusunda ülkenin yeterli imkanlara sahip olduğunu, herhangi bir ücret sorunu bulunmadığını bildirdi.

Sağlık Bakanlığı, Yılmaz ile ilgili "İnce bağırsak nakli için yurtdışına gitmesi gerektiği, kullandığı ilacın Sağlık Bakanlığı tarafından 5 aydır gönderilmediği" haberleri üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Yılmaz'ın tedavi sürecinin Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü'nün yakından takip ettiği ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

"Hastamız Refiye Yılmaz'ın hastalık süreci ile ilgili yaptığımız ön incelemede, İl Sağlık Müdürlüğümüzce hastamız, ince bağırsak nakli konusunda dünyanın sayılı kurumları arasında olan Bakanlığımıza bağlı İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Burada yapılan tetkikler neticesinde Refiye Yılmaz için acil ince bağırsak nakli ihtiyacı öngörülmediği anlaşılmıştır. Hastamız bu kurumda ileriye dönük nakil gerekliliği yönünden takip edilmektedir.

"Komisyon uygun görmedi"

Hastamızı, Çapa Tıp Fakültesi'nde takip eden doktor tarafından bu hastalık için rutin kullanılmayan 'imatinib' isimli ilacın denenmesi yönündeki tavsiye, Bilimsel Onkoloji Danışma Komisyonu tarafından uygun bulunmamıştır. İlacın Türkiye'de temini konusunda herhangi bir sıkıntı yoktur. Bahsedilen ilaca bilimsel olarak uygun bulunduğu takdirde ücretsiz şekilde ulaşılabilir. Hastamıza uygulanması gerektiği ileri sürülen ilaç ve nakil konusunda ülkemizde yeterli imkanlar mevcut olup herhangi bir ücret sorunu yoktur."

Hastanın yurtdışında tedavisinin zorunlu olması durumunda, bunun ücretsiz sağlanacağı kaydedilen açıklamada, ancak bunun bilimsel uygunluğunun bilim adamlarının kararına bağlı olduğu vurgulandı.

Hastanın talebi üzerine bu konuda dünyanın başka ülkelerindeki merkezlerden konsültasyon talep edileceği, bu merkezlerden farklı bir görüş gelmesi halinde bunun gereğinin de yapılacağı bildirildi.

Kaynak: CNNTURK

ChuckBartowsKi ChuckBartowsKi www.mustafacelikm.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 45 / 124
  • Ticaret 1, (%100)
Ben devlete guvenmiyorum ha kimseye guvenilmiyor bu donemde ama onemli olan niyet ve insanlik...

5 TL cok buyuk bir sey degil 5-6 kere gonderebiliyorsunuz. Fatura zamani belki disarida 1 gun yemek yerine evde yemek yersiniz ama bir insanin hayatini kurtarabilirsiniz :)

Ayrica twitterda tag olarak destek olursaniz herkes gorebilir.

ChuckBartowsKi

Ghost Ghost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)
arkadaşlar bu kızılayın paypal hesabi yok mu?
var ise paylaşmanız iyi olur.

Ibolac Ibolac #php #mysql #wordpress Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 46 / 49
  • Ticaret 25, (%96)
Hesap numaraları yok mu?

Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT