-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital İşler
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitede resimli anlatımlar ve yazılar olacak.Çok hitde beklemiyorum açıkçası.
Host firmaları arasında isimtescil ve ihs çok pahalı.İkilemde kaldım açıkcası.Bir keresinde bilinmedik bir siteden host aldım.Bir sorun oldu sitem 1 ay kapalı kaldı.
Karınca hosting ve birhost genel olarak tavsiye ediliyor ne yapayım sizce?
Birde hangi paketler ve firmalar benim için uygun olur.Destek ekibi isimtescil gibi seviyeli ve hızlı olursa on numara olur.
Cevaplarınızı bekliyorum.
www.stratejiksozluk.com
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
abicim sana tavsiyem bu işi hobi gigi yapacaksan zaten bir gün bir hafta site kapalı kalmış önemli değil uygun bir yerden yer al. Lakin ben sitemde bir aksaklık görmek istemem diyorsan . Fazlada olmasa paraya kıymalısın. ki bunun ,ç,nde yıllık 30 tl yetmektedir. Bu yazıyıda bu kadar bu konuda çok muzdarip oldum diye yazdım. Dilersen pm at benim şu anda çalıştığım yeri tavsiye ederim.
wmitter
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocem ben turhost kullanıyorum süper gece 4 de bile yardım vardı.yıllık sınırsız fiyatlar 80 lira civari. yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum bir kere bile bir sorun çıkmadı site 10 dk bile kapalı kalmadı yani
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Özkula ve karınca hosting tavsiye ederim ama benim için karınca şu an daha önce ayrıca şu an hosting ve bayi hosting paketlerinde kampanyalar mevcut.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital İşler
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Projemin büyük olmamasından dolayı Karınca hostingden almayı düşündüm.Zaten fiyatları da uygun.
Teşekkür ederim hepinize.
www.stratejiksozluk.com