nuti
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Mrb arkdaşlar,
Şuan 3 tane resellerim var her birinin fiyatı 20 TL ve ve 1 tanede özel ip var onunda fiyatı aylık 5 tl
Şimdi resellerimin birinde eğitim sitem var. Diğerlerinde de Müşterilerime yapmış olduğum kurumsal siteler barınmakta Yani pek hiti yok. Eğitim sitemin hiti 5k civarı falan ama ilerleyen zamanlarda 10k - 15k çıkacağını tahmin ediyorum.
3 tane reseller vereceğim parayı birtane vps alsam benim için iyi olur mu performans bakımından olsun vs. yoksa hiç bulaşmayıp resellerden devam edeyim mi bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
Herkerse iyi çalışmlar
Dark
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web - Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben vpn aldım rahatım şimdi tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
VPS'in performansı çok önemli. Bence VPS almayın, alırsanız VDS alın. VPS - VDS aynı olduğunu söyleyenler de var gerçi ama... 15 K hiti belki VPS kaldıramaz; çünkü paylaşımlı kullanım söz konusu.
Ben VDS aldım bir kaç saat içinde 1K hiti kaldırmadı. Site taşımak demek sorun demek gibi geliyor bana. Sorun yaşayana kadar ben sitelerime dokunmazdım sizin yerinizde olsam. Sorun yaşayınca zaten mecbur taşıyacaksınız, o zaman zaten başınız sorundan ağrımış olacak. Ağrısız başınızı ağrıtmayın bence şimdi :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
WebMakale
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ü** Ö**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Almina adlı üyeden alıntı
VPS'in performansı çok önemli. Bence VPS almayın, alırsanız VDS alın. VPS - VDS aynı olduğunu söyleyenler de var gerçi ama... 15 K hiti belki VPS kaldıramaz; çünkü paylaşımlı kullanım söz konusu.
Ben VDS aldım bir kaç saat içinde 1K hiti kaldırmadı. Site taşımak demek sorun demek gibi geliyor bana. Sorun yaşayana kadar ben sitelerime dokunmazdım sizin yerinizde olsam. Sorun yaşayınca zaten mecbur taşıyacaksınız, o zaman zaten başınız sorundan ağrımış olacak. Ağrısız başınızı ağrıtmayın bence şimdi :)
Hocam hem VDS tavsiye ediyorsunuz hem de VDS 1k kaldırmadı diyorsunuz kafam iyice karıştı. Galiba hocam baskı hatası yapmışsınız. :)
sosyal hocam | Sosyal Bilgiler Platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Cafe İşletmecisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
vps almanızı tavsiye ederim. sonuçta size ait bir sanal sunucu olmuş olacak. ve bütün siteleriniz de tek çatı altında olacak. hit çoğaldıkca da ram ini yükseltirsiniz. ama vps alırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var mesela bir makinada kaç tane vps açıyorlar. bunlara ne kadar işlemci hakkı veriyorlar gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
@oktoz
bunu nasıl anlayabiliriz?
SukruAK
akwebhostingi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Veri merkezi Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
nuti merhaba
hitleriniz arttığında zaten resellerde barındıramazsınız sitelerinizi.
VPS değil VDS almanızı öneririm. Dolayısıyla VDS + litespeed ile sorunsuz olarak sitelerinizi barındırabilirsiniz.
Dilerseniz % 50 indirimli VDS paketlerimiz ile de yardımcı olmak isteriz.
https://wmaraci.com/forum/sanal-sunucu-hizmetleri/50-indirimli-vds-search-engine-optimization-vds-paketleri-50-farkli-class-ip-3-farkli-veri-merkezi-357586.html______________
Casus VPS paketlerinde bir sunucuya kaç VPS kurulduğunu net hiç bir zaman anlayamazsınız. Bu bağlamda VPS lerden birisi yoğun kaynak kullandığında ana sunucuyu yoracağı için diğer VPS lerin performansı düşecektir.
Dolayısıyla mutlaka VDS almanızı öneririm. VDS lerde verilen kaynaklar sadece size ait olur. RAM ve CPU gibi..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Vps'nin masrafı çoktur :) Ama 15k hit bulunduracaksanız günlük vps geçmenizi öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-