lostyazilim

Reseller mi Vps mi Kullanıyım

12 Mesajlar 4.717 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

nuti nuti WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 597
  • Beğeniler 216 / 85
  • Ticaret 12, (%100)
Mrb arkdaşlar,

Şuan 3 tane resellerim var her birinin fiyatı 20 TL ve ve 1 tanede özel ip var onunda fiyatı aylık 5 tl

Şimdi resellerimin birinde eğitim sitem var. Diğerlerinde de Müşterilerime yapmış olduğum kurumsal siteler barınmakta Yani pek hiti yok. Eğitim sitemin hiti 5k civarı falan ama ilerleyen zamanlarda 10k - 15k çıkacağını tahmin ediyorum.
3 tane reseller vereceğim parayı birtane vps alsam benim için iyi olur mu performans bakımından olsun vs. yoksa hiç bulaşmayıp resellerden devam edeyim mi bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

Herkerse iyi çalışmlar

wmaraci
reklam

Dark Dark WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Web - Grafik Tasarım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Ben vpn aldım rahatım şimdi tavsiye ederim

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
VPS'in performansı çok önemli. Bence VPS almayın, alırsanız VDS alın. VPS - VDS aynı olduğunu söyleyenler de var gerçi ama... 15 K hiti belki VPS kaldıramaz; çünkü paylaşımlı kullanım söz konusu.
Ben VDS aldım bir kaç saat içinde 1K hiti kaldırmadı. Site taşımak demek sorun demek gibi geliyor bana. Sorun yaşayana kadar ben sitelerime dokunmazdım sizin yerinizde olsam. Sorun yaşayınca zaten mecbur taşıyacaksınız, o zaman zaten başınız sorundan ağrımış olacak. Ağrısız başınızı ağrıtmayın bence şimdi :)
nuti

kişi bu mesajı beğendi.

WebMakale WebMakale Sosyal Bilgiler Öğretmeni Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Sosyal Bilgiler Öğretmeni
  • Konum Hakkari
  • Ad Soyad Ü** Ö**
  • Mesajlar 725
  • Beğeniler 115 / 169
  • Ticaret 48, (%100)

Almina adlı üyeden alıntı

VPS'in performansı çok önemli. Bence VPS almayın, alırsanız VDS alın. VPS - VDS aynı olduğunu söyleyenler de var gerçi ama... 15 K hiti belki VPS kaldıramaz; çünkü paylaşımlı kullanım söz konusu.
Ben VDS aldım bir kaç saat içinde 1K hiti kaldırmadı. Site taşımak demek sorun demek gibi geliyor bana. Sorun yaşayana kadar ben sitelerime dokunmazdım sizin yerinizde olsam. Sorun yaşayınca zaten mecbur taşıyacaksınız, o zaman zaten başınız sorundan ağrımış olacak. Ağrısız başınızı ağrıtmayın bence şimdi :)

Hocam hem VDS tavsiye ediyorsunuz hem de VDS 1k kaldırmadı diyorsunuz kafam iyice karıştı. Galiba hocam baskı hatası yapmışsınız. :)

sosyal hocam | Sosyal Bilgiler Platformu
wmaraci
wmaraci

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

salaranprensi adlı üyeden alıntı

Hocam hem VDS tavsiye ediyorsunuz hem de VDS 1k kaldırmadı diyorsunuz kafam iyice karıştı. Galiba hocam baskı hatası yapmışsınız. :)

Ben hiç taşımaması gerektiğini söyledim zaten. VDS VPS'den daha az paylaşımlı sonuçta. Hata falan yapmadım. Ben sitemi eski yerine bir kaç saat içerisinde geri aldım arkadaşlar. Bu nedenle, geliri arttırıp sunucuya geçmenin en mantıklısı olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle de o zamana kadar sorunsuz olan resellerinde kalmasını önerdim arkadaşa :)

oktoz oktoz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Cafe İşletmecisi
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 2 / 19
  • Ticaret 12, (%100)
vps almanızı tavsiye ederim. sonuçta size ait bir sanal sunucu olmuş olacak. ve bütün siteleriniz de tek çatı altında olacak. hit çoğaldıkca da ram ini yükseltirsiniz. ama vps alırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var mesela bir makinada kaç tane vps açıyorlar. bunlara ne kadar işlemci hakkı veriyorlar gibi.

Casus Casus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek search
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 884
  • Beğeniler 52 / 237
  • Ticaret 4, (%100)
@oktoz

bunu nasıl anlayabiliriz?

SukruAK SukruAK akwebhostingi.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Veri merkezi Hizmetleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 135 / 135
  • Ticaret 65, (%100)
nuti merhaba

hitleriniz arttığında zaten resellerde barındıramazsınız sitelerinizi.

VPS değil VDS almanızı öneririm. Dolayısıyla VDS + litespeed ile sorunsuz olarak sitelerinizi barındırabilirsiniz.

Dilerseniz % 50 indirimli VDS paketlerimiz ile de yardımcı olmak isteriz. https://wmaraci.com/forum/sanal-sunucu-hizmetleri/50-indirimli-vds-search-engine-optimization-vds-paketleri-50-farkli-class-ip-3-farkli-veri-merkezi-357586.html

Casus VPS paketlerinde bir sunucuya kaç VPS kurulduğunu net hiç bir zaman anlayamazsınız. Bu bağlamda VPS lerden birisi yoğun kaynak kullandığında ana sunucuyu yoracağı için diğer VPS lerin performansı düşecektir.

Dolayısıyla mutlaka VDS almanızı öneririm. VDS lerde verilen kaynaklar sadece size ait olur. RAM ve CPU gibi..

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)
Vps'nin masrafı çoktur :) Ama 15k hit bulunduracaksanız günlük vps geçmenizi öneririm.

MKURT MKURT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Logistics & Transportation
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1796
  • Beğeniler 394 / 439
  • Ticaret 54, (%100)
Sağlam hort olmuş :)

17 Ocak 2013, 14:34
WaLek BilisimHostnet scobur

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al