-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaslar sitemin link yapisini yanlis olusturdugumu dusunuyorum link yapisiyla birlikte title yani basliklarda sanirim yanlis . Sitem henuz 3 aylik link yapisini ve basliklari seo ya daha uygun bir sekilde duzenlesem google bakimindan ne gibi zarari olur yada dusunduklerim dogrumu link yapisi ve basliklar yanlismi?
site adresim imzamda.
Http://www.sozlerin.net
Kısa sözler , Sesli şiirler, Şiirler
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Link yapısı olarak /oku/ kısmını tam olarak anlamadım. Haricinde ters bir durum göremedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
oku kısmının neresini anlamadın ?
ben şuraları düzeltmek istiyorum
şiir e girdiğimde sozlerin.net/oku/sakarya-turkusu.html < diye giriyor ben
sakarya-turkusu-siiri-oku.html diye yapsam daha iyi olmazmı yada oku kısmını siir-oku olarak düzeltsem ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
/oku/ sayfası gereksiz diye düşünüyorum onun yerine sakarya-turkusu-siiri-oku.html bu URL daha hoş görünüyor ve kısa.Fakat ayarlarını değiştirirsen Google seni yeniden indexlemek zorunda kalacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@pandora bende öyle düşünüyorum fakat küçük şeyler yapmak istemiyorum dediğin gibi google beni tekrar indexlemek zorunda kalacağı için yapmışken büyük bi değişiklik yapayım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok iyi bir SEO forumunda bu konu hakkında yöneticilerle tartışmıştım. Artık URL'lerin uzantılarının .html olması çokta farketmiyor. Linklerin ne kadar kısa olduğu önemli demişlerdi, bende aksi görüş bildirmiştim ama .html ile ilgili değil. Link kısalıklarının dezavantajlarından bahsetmiştim.
Bu işlerde biraz Google gibi düşünmek lazım. Günümüzde her türlü sitenin uzantısı ne olursa olsun .html olarak gösterilebiliniyor. Google'da salak olmadığına göre bir süre sonra bunu umursamayacak değişiklikler yapmış olması lazım. Ben bir tane sitemin .html uzantısını silmiştim. Bütün indexler silindi ve Google'dan yapılan ziyaretler hata verdi. Bence senin sitende .html olarak kalsın. Yeni bir site kurduğunda .html olmadan yaparsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web programlama
-