-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Öncelikle profesyonel bir tema yapımcısı değilim, fakat bir blog yazarıyım. Size faydalı olması açısından biraz acımasız davranacağım, kusura bakmayın :)
Günümüz web hizmetini, çizim kalitesini düşündüğümüzde bu tema kullanılmaz. Tema çok düz yapılmış (çizilmiş) ve 1990'ların web sitelerini andırıyor.
Tavsiyem ilk olarak font boyutlarını ayarlayın, butonlara efektler verin, köşeleri yuvarlayın gradient emboss/bevel vb efektlerle süsleyin derim. Size tavsiyem öncelikle göz aşinalığınız olsun temalara, olsun ki temanız nasıl daha iyi olur anlayın.
Ek olarak üstüne düşerek kendinizi geliştirebilirsiniz. Başarılar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
MstDrsn
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Açıkçası taslak taslağı gibi olmuş. Hazır örneklerde hangi araçlar, hangi teknikler kullanılmış diye bakarsanız ve araştırırsanız daha iyi bir gelişme kaydedersiniz benden bir tavsiye. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tasarıma yeni başlayanlar için olağan bir durumdur font boyutu , tam olarak hangi boyutta olduğu kestirilemez , sayfalama kısmında kullandığın font ailesi ve boyutunu içerikte kullansaydın daha iyi olurdu . Başlıklar içinde farklı bir style kullanılabilir ... Naçizane tavsiyem bunlar ...
Burdaki videolarımı izleyebilirsin tasarıma yeni başlayanlara yardımcı olacağını düşünüyorum , Kolay gelsin ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.behance.net/kontdraweb
http://kontdraweb.com/
wmitter
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bütün yorumlar için teşekkürler hepinizin fikirleri benim için gerçekten önemli.Photshop'u yeni yüklemiştim hiçbir şey yoktu birde internet olmayınca bir şey bakıp yapamadım.Ama bu yorumları göz önünde bulundurarak bir sonraki tasarımda daha iyi bir şey yapıcam kısmetse.
@Oğulcan acımazın davranman çok normal çünkü bu işi yapacaksak her türlü yoruma açık olmak zorundayız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Biraz photoshop bilgisi olduktan sonra hazır psd tasarımları inceleyerek kendini geliştirebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-