-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Apple iPhone 5 mi Samsung Galaxy S3 mü?
Bu konuda ne bilmem nerenin görevlisi, ne de teknik özellikler önemli.
Herkes kendi tuttuğu tarafı söyler. O da iyi bu daha iyi lafları artık komik oluyor. Alacak olanlar: Kimsenin lafına inanmayın kanmayın. Hangisini istiyorsanız, beğeniyorsanız onu alın. Gerisi boş. ;)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben koru korune bir teknoloji fanatigiyim bu yuzden bilgisayarim macbook tabletim ipad telefonum iphone gerisi sizin dusuneceginiz bir sey :) bundan 6-7 sene oncede telefonum sony ericsson bilgisayarim compaq tabletim yoktu :)
ChuckBartowsKi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Galaxy SIII. Bu soruyu 1 ay önce ben de cevapladım ve cevabımı Galaxy SIII den yana kullandım.
MstDrsn
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Allah için şunu internette oturduğunuz yerde değil de bir teknoloji mağazasında değerlendirin. Bir elinize S3 bir elinize iPhone 5 alın sadece ekran kalitesi ile bile kararınızı vereceksiniz. Tabii büyük ekran hastalığınız yoksa. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
supheli
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Bu konu kuru tartışmadan öteye gitmez. Çünkü iki telefonun artık fanatikleri oluştu. Burada ana mesele Androidmi İos mu? İki sistemi de emulator yardımcılığıyladeneyin. Hangisi hoşunuza giderse onu alın derim.
hasbaly
Öğrenmek için uğraşıyor..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Valla arkadaşlar çatır çatır faturamı ödüyor tıkır tıkır da iPhone 5'imi kullanıyorum. Çok memnunum önceden de 4S kullanıyordum oyun oynama bakımından bazı yaptığım testlerde oyun uyumluluğu iPhone'larda daha iyi olduğu için S3'te kasan oyun 4S'te kasmıyordu. Tamam 4S S3'ten düşük özelliklere sahipti ama oyunlar iPhone için üretilip daha sonra androide uygunlaştırılması android telefonlarda sorun yaratıyor.
Evet 5 çok iyi bir telefon hız olsun gerek donanımsal olsun. Ama yukarıda bir arkadaşımızın dediği gibi dönemindeki telefonlarla karşılaştırılır bir telefon. S4 çıkar onunla karşılaştırırız ki kesin S4 daha iyi özelliklere sahip olacaktır çünkü iPhone telefon çıkardıktan birkaç ay sonra Samsung telefon çıkartıyor. Ve buda gündemin en iyi şekilde takip edilerek vede arkasındaki büyük medya desteği ve işletim sistemi olarakta arkasında Google olan bir firma yada telefon tabikide daha farklı bir şekilde yorumlanacak ve oluşturulacaktır.
Ben size şunu söyleyeyim elinizde 4S'iniz varsa 5 almaya gerek yok. Eğer S3'ünüz varsa o zaman yeni çıkacak olan S4'üde almanıza gerek yok. Adam gibi 4 yıl kullanın ondan sonra alırsınız. Şimdi diyeceksiniz sen niye aldın, bana telefonlar Allah razı olsun ki hediye olarak geliyor. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumların hepsini okuma fırsatım olmadı. Ben SIII'e sahip birisiyim. Iphone 5 almak isteyen birkaç tanıdığım var. Ancak bloglarda her geçen gün yenisi çıkan " Iphone 5 çöküyor " , " Iphone 5 Beklenenlerin Altında " gibi başlıklar yüzünden soğuyorlar. Benim size tavsiyem 100% Samsung Galaxy S III almanız. Android market ile AppStore 'u artık karşılaştırmak mümkün. Eskiden Android market daha geriydi. Şimdi gelen yeni sürümler ile sanırsam adı JellyBean 'di tam hatırlamıyorum.. çok daha değişti telefon..
Kısacası : Samsung Galaxy S III