vuralca
Kelimelerin Gücüne İnanın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Profesyonel Blogger
-
-
Ad Soyad
V** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhabalar,
Meselemiz.com isimli bir sitemiz var , sitemizin yazarlarından birisi günlerdir siteye ulaşamıyordu. Geçici bir sorun sandık , bilgisayarında yapabileceğimiz tüm müdahaleleri yaptık (ip değiştirmek gibi , format atmak gibi) en son aklımıza internet sağlayıcısından kaynaklı olabileceği geldi , sorduk BİRİ isimli internet sağlayıcısını kullanıyormuş , Müşteri hizmetlerini aramış ve sormuş , cevap olarak '' meselemiz.com sitesi mahkeme kararı ile kapatılmış , o yüzden ulaşamıyorsunuz'' demişler , başka kişilerde açılıyor dediğinde onların internet sağlayıcısı başkadır , *****e ve diğer sağlayıcılara daha karar ulaşmamış olabilir'' demişler...
Şimdi mahkeme karar no falan da söylemişler arkadaşa .. numaraları almasını istedim birazdan bildirecek. Ancak merak ettiğim şu 3 husus var,
1-) Mahkeme kararı ile kapatılsa sitede bu site mahkeme kararı ile kapatılmıştır uyarısı vermez mi?
2-) Sitenin sahibi benim bir mahkemelik mevzu olsa bana ulaşmazlar mı?
3-) Bir sitenin mahkeme kararı ile kapatılıp kapatılmadığını nasıl öğrenebiliriz?
Teşekkürler..
Vedat0k
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı durumu yaşadım , ben girebiliyordum tabi farklı dnsler sayesinde ama çoğu kişi giremiyordu.Mahkeme engeli çıkıyordu. Ayrıca tarafıma herhangi bir posta falanda gelmedi yetkilierden bilgide alamadım. En son domain adresimi değiştirdim
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
***** ile kontrol ettim web siteniz açık mahkeme kararıyla kapalı yazmıyor. Ayrıca otomatik / manuel her hangi bir dns kullanmıyorum. iyi çalışmlar.. Selamlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
PHP Coder
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende DNS Filan Yok Ama Siteniz Açılıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Baya saçma bir durum. TTNet'ten önce "Biri" internet sağlayıcısına mı karar gönderiliyor muş. Ayrıca Mahkeme kararı ile kapatıldığına dair bir uyarı şart. "Biri" baya saçmalamış.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
saçmalamışlar öyle bir durum yok olsa bile siteye erişim kapatılmaz site açılır fakat uyarı çıkar mahkeme kararı ile kapatılmıştır diye Ayrıca mahkeme kararı ile kapatılsa dahi dns değiştirip siteye sorunsuz girebilirsiniz uyarı falan almadan.
Dns değişitirip giremediyseniz biri yi şikayet edin yaptıkları çok saçma bir iş
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mahkeme =)
Onun haricinde bu tarz konularda kurumsal firma olduğu için İletişim Bakanlığı sorumludur.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com