-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Project Manager
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
merhaba arkadaşlar benim forum sitem bulunmakta
4 ayın ilk 2 ayını fazla uzun yazı yazmadan içeriği yayınlardım
son 2 ayından bu yana full özgün ve uzun yazılar yazdım ve böyle devam edeceğim.
hitim 70 ila 110 arasında dolaşırken şimdi 350 400 yaptı siteme her hangi bir backlink paketi vs almadım sadece link aldım linki alalıda 1 ay daha olmadı yarım ay oldu diyebilirim.
index hızım ise düşük gerçi son günlerde özgün içerik yazmayı düşürdüm 4 içerik girerken şimdi 2 içerik giriyorum ondan dolayı index hızı düşmüş olabilir diye düşünüyorum ama ne kadar doğru.
tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba;
Başlangıç için gayet iyi.Böyle devam edin. 6.Aydan itibaren tanıtım yazısı vb... almaya başlayabilirsiniz ufaktan...
Sağlıcakla...
1 kişi bu mesajı beğendi.
supheli
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
4 aylık bir süre için iyi fakat daimi olmazsa pek bir yararı yok. Yani hitiniz sadece bir konudan gelebilir çoğunlukla o konuda geçilirseniz hitiniz yalan olur. Her konudan az az geliyorsa iyi, tek konudan 300 400 hit geliyorsa kötü.
Tioc
Perişan Hallerde
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
1.5 aylık site hiti günlük 20 bin, forum sitesi zor hitlenir başka alanlara yönel bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Hocam Gayet iyisin.. İlerisi için hem ticari açıdan da Güç kazanırsın.. : )
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Forum içeriği hangi alanla ilgili acaba?
Arkadaşlar şunu merak ediyorum; konu hakkında bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim: forum sitesi açmak kolay, özgün içeriği kendimiz girersek güzel vs; ama, forum üye ağırlıklı sistem olmakla birlikte konular da üyeler tarafından açılır, ve üyeler genellikle özgün yazmazlar (üye olduğum forumlara ben de özgün yazmıyorum mesela, bir haber bulursam kopyala yapıştır yapıyorum) Bu durum Google için, AdSense için ne kadar faydalı sizce?
Daha önceden forum sitem vardı; ben site sahibi olarak dahi kopyala yapıştır yapıyordum; şimdilerde zaman zaman aklımdan geçiyor ama bu düşünceler aklımı karıştırıyor, araştırma yapmaya da çok zamanım yok. Sanırım merak ettiğim şeyi ifade edebildim, fikirlerinizi yazarsanız şimdiden sevinirim.
350-400 hit konusuna gelince, bence hit iyi, ama alan önemli, ayrıca gördüğünüz üzere forum siteleri hakkında yeterli bilgim de yok