S.a Vural biraz girdim baktım da : İlluminati Nedir, Kime Hizmet Eder? bu başlık altındakine benzer içeriklerden dolayı erişim engellenmiş olabilir. Detaya girersem siyasi sayılabilir , konu da bahsi geçenler eleştiriye açık insanlar değil ve bu tarz baskı politikalarıyla susturma peşindeler. Hele ki bu konu içinde isimlerinin / partilerin geçmesi mahkemelik bir durum yaratmasa bile sitenin kapanmasına yeter artar. Benzer durumda bir çok site biliyorum . 2011 den beri benzer içerikte yayınlar bulundu ve bu sürede erişim engellenmediyse de şanslı sayılırsın. Bu insanlar 5 dk içinde Twitter da tt listesinden tag kaldırtan insanlar , tag engellemesi uygulatan insanlar . Tek bir kelimeye tahammülü olmayan bu koca koca örneklere ispatlara göz yumarmı hiç . Büyük ihtimalle yazdıklarınıza karşıt , bahsi geçenlere de sempati duyan birinin bir şikayeti biryerle ulaşmış engelleme yemişsindir yada filtreye girmişsindir.
Sistemin doğruluğuna inanmadığım kabul etmediğim için oy kullanmaya dahi gitmeyen bir insanım . Herhangi bir siyasi yakıştırmada bulunulmazsa sevinirim. Sadece neden olabilecek şeyleri belirttim.