furkanozden adlı üyeden alıntı
Şekil A. Blogspot değerlerinin yeni domaine geçmesi aldığın hite bağlı. Mesela Google'da site:furkanozden.blogspot.com arat. Çıkan sonuçların hepsi amatör blogculuk zamanımdan kalma c/p yazıları. Hit almadığı için de öyle kalıyor. Alexa değeri de aynı şekilde. Ben domaine geçtikten 2 hafta sonra değerler aktarıldı. Yeni / Eskifurkanozden adlı üyeden alıntı
Şekil A. Blogspot değerlerinin yeni domaine geçmesi aldığın hite bağlı. Mesela Google'da site:furkanozden.blogspot.com arat. Çıkan sonuçların hepsi amatör blogculuk zamanımdan kalma c/p yazıları. Hit almadığı için de öyle kalıyor. Alexa değeri de aynı şekilde. Ben domaine geçtikten 2 hafta sonra değerler aktarıldı. Yeni / Eskifurkanozden adlı üyeden alıntı
Şekil A. Blogspot değerlerinin yeni domaine geçmesi aldığın hite bağlı. Mesela Google'da site:furkanozden.blogspot.com arat. Çıkan sonuçların hepsi amatör blogculuk zamanımdan kalma c/p yazıları. Hit almadığı için de öyle kalıyor. Alexa değeri de aynı şekilde. Ben domaine geçtikten 2 hafta sonra değerler aktarıldı. Yeni / Eski