-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Var mı böyle bir saçmalık? Biz sitemizde yayınlayacağız, insanlar Google'den öteye gitmeyecek, yani Google'ye çalışacağız... YUH ARTIK YUH...
Yarın öbür gün görselden ileriye de gider bu durum...
Google, kullanıcılardan ve web sitesi yöneticilerinden gelen istekler doğrultusunda yeniden tasarlanan görsel arama motorunun, çok daha hızlı ve isabetli sonuç vereceğini iddia ediyor. Önümüzdeki birkaç gün içinde hizmet vermeye başlaması beklenen yeni sistemde kullanıcı, görselin bulunduğu siteye yönlendirilmiyor; sayfa ortasında arama sonuçlarının ön gösterimi yapılıyor. Böylece görüntüyü görebilmek için ileri geri gitmeye gerek kalmıyor.
Yeni sistemin, aradığı görseli kısa sürede bulmak isteyen kullanıcıların ve ziyaretçi faaliyetlerini izlemek isteyen web sitesi yöneticilerinin işini oldukça kolaylaştıracağı belirtiliyor. Ön izlemesi yapılan görselin yanında, sayfa isminin, alan adının ve dosya büyüklüğünün görülebildiği bir alan bulunuyor. Böylece arama sonuçlarında tıklanabilen bağlantı sayısı dörde çıkmış oluyor. Görsel yüklenirken şimdiki sistemde olduğu gibi arka planda kaynak sayfa yüklenmediği için, arama sonuçları çok daha hızlı bir şekilde görüntülenebiliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Gerçeklik payı ne kadar?
Kaynak neresi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Gerçek ya, yeni durumun resmi bile yayınlanmış, chip kaynak.
Görsel arama sonuçları, ekranın bir üst, bir de alt kısmında yayınlanacak; istenilen görsele tıklandığında, arama sonuçlarının ortasında büyük görsel açılacak, açılan görselin sağında da resmin adı, sitenin adı; ve resmin dosya büyüklüğü yazıyo...
Ziyaretçiler de dur bir de siteye girip bakayım diyecek; hatırları kalmasın site yöneticilerinin...
Bunun sonu metin sonuçlarına da gidecek; biz neden çalışacağız ki o zaman?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hotlink korumasini asiyor mu bu yeni gorsel arama?
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Web Tasarımı
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben hiç beğenmedim görsellerin yeni görünümünü. Önceki görünüm daha iyiydi.
Edit: Az önce web sitelerimin istatistiklerine baktım bu yeni görsel sistem yüzünden düşüş olmuş ziyaretlerde.
Alminanın dediği gibi uzun vadede sadece Google'ın işine yarayacak gibi görünüyor bu sistem.
Zaman, bütün hayallerimize ağzının payını verdi!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Resim siteleri gümler.
Fakat telif hakları sorunundan çok başı ağrır google'ın
Elbet birgün...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir sadece com ile com.tr uzantısının arasındaki dağlar kadar fark var bunu bilmiyor değilsinizdir umarım ama eğer şahıs isen google senin sitenin uzantısına değil içeriğine daha fazla bakıyor bundan emin olabilirsiniz. Mesela bi org uzantılı sitem ile dünya çapında com uzantılı bir site ile yarışır durumdayım. Siz sitenizi iyi yaparsanız sonuçları da iyi olacaktır
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şahsen ben de beğenmedim bu uygulamayı
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dün görsellerde rastlardım çok saçma bir şey ve ayrıca bir site sahibinin hiç istemeyeceği uygulama. Madem öyle hiç host almayalım Google bize alan versin hem kendi kullansın hem biz kullanalım.
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)