-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Kamu Yönetimi
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Konu açarkan ortam ekle diyorum resim seçiyorum yazıya ekle diyorum resim eklenmiyor ve konuyu önizle butonununa basıyorum birşey olmuyor aynı zamanda yayınla butonuda öyle butonlar pasif.
En son wp-super-cache eklentisini kurucam diye dosya izinlerini felan değiştirmiştim 2 hafta oldu wordpress'e geçeli yardımlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
HOcam o eklenti baş belasının önde gideni hala kuruluysa kaldır bir dahada sitene yaklaştırm. Sorunun cevabını bilmiyorum ama uzak dur sen o eklentiden
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Kamu Yönetimi
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Okuduğum kaynakda çok basit anlatmış ama öyle değil deli etti ya.Sildim eklentiyi fakat sorunum devam ediyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayar Bilişim
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir ara bana da olmuştu, hatta önizleye bastığım zaman yeni pencere de popup olarak açıyordu. Geçen hafta yazı eklerken de senin yaptığın gibi ortam ekliyorum ama ortam kütüphanesindeki iki yerde küçük resim önizlemesi göstermiyor. Buna rağmen yazıya ekle diyorum ekleme yaptığım yerde yazı da bir satırlık kayma oluyor, ya da resmin konuya eklendiği yerde görünmesi on yirmi saniye sürüyor ya da hiç eklemiyor. Bunu ben de anlayamadım tuhaf, wordpress çocuk gibi durmadan sorun çıkarıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayar Bilişim
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yok ama sunucu kaynaklı olabileceğini düşündüm, eklentilerle de alakalı olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Kamu Yönetimi
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Bütün eklentileri silip tekrar deniyim bali boş durmaktansa.
Ek Olarak: Sorun config.php de olabilir yeni sıfırdan düzgün config.php nasıl yaratabiliriz?
Ek Olarak: Sorunum devam ediyor arkadaşlar.
Ek Olarak: Sorunumu çözdüm config.php dosyasını Notepad++ ile açıp kod türünü ANSI olarak değiştirdim düzelti.