HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar wm aracı seo analizinde bazı hatalar alıyorum bunları nasıl düzelte bilirim yardımcı ola bilir misiniz ? Wpde yeniyim biraz anlatım yapa bilirseniz çok sevinirim yada her hangi bir eklenti ile yapa bilirsek o da olur ;)
SORUNLAR
CSS kodlarınız standarta uygun değil
dosyaları sıkıştırmanızı öneriyoruz
dosyaları önbelleklemenizi öneriyoruz.
resim dosyalarınızı sıkıştırmanızı öneriyoruz
Aşağıdaki resim dosyalarınızı css-sprite tekniği ile birleştirmenizi öneriyoruz.Bu tekniği blogggerda biliyordum fakat wpde bilmiyorum :(
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Site imzamda ki sitedir ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam GTMetrix adında faydalı bir site var. Bu sitede de tarama yapmanızı tavsiye ederim. Sorunları nasıl düzeltebileceğinize dair bilgiler veriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"dosyaları sıkıştırmanızı öneriyoruz."
"dosyaları önbelleklemenizi öneriyoruz. "
bu sorunlar için size "W3 Total Cache" adlı eklentiyi önerebilirim.Sitenizi önbellekler ve sıkıştırma yapar.Siteniz hızlanır ;)
"resim dosyalarınızı sıkıştırmanızı öneriyoruz."
Bu hata içinde WP Smush.it eklentisini kullanabilirsiniz.Resimlerinizin dosya boyutunda(piksel olarak değil) belirli miktarda optimizasyon yapar.Fakat ben kendi sitemde bu eklentiyi çalıştıramadım bir deneyin derim ;)
Yener
www.manidar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Donanım ve güvenlik sistemleri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Kendi temam da CSS Sprite tekniği var, fakat resim optimizasyonu yaptığım zaman bu teknik birden bire devre dışı kalıyor.
Sprite devre dışı kaldığı zaman seo analizer siteme 100 puan vermekte, fakat temamdaki bir adet resmi sıkıştırdığım zaman seo analizer siteme 88 puan vermekte..
Ben bu durumdan hiç bir halt anlamadım, ya analizer kendi siteme olmadık sonuçlar çıkarmakta, yada farklı bir optimizasyon yapmam gerekiyor.
Hoşçakalın..
Manidar.Net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wmaracı'nın analizinde bence sorun var.Neden derseniz sitemde önbellekleme olduğu halde olmadığını söylüyor sebebi ise dış bağlantılar (alexa, sayyac vb) yüzünden.Aynı durum dosya sıkıştırma ve resim alt etiketindede var.İşin ilginç tarafı buna rağmen 90 puan alıyorum :P
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yener
www.manidar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Donanım ve güvenlik sistemleri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sen dosyalarında değişiklik yapmadan önce yedek almıyormusun? Dosyalarını değiştirmeden, bir tane orjinalini kopyalaman gerekir. Baktın istediğin olmuyor, tekrar eski kopya dosyayı yüklersen sıkıntın olmaz.
Manidar.Net