-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogging
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Milyonlarca site olduğu için reklamları konulan anda inceleyemiyolar. Bunun için reklamların hemen sağ üst kısmında bulunan rapor butonu bulunmaktadır. Oraya tıklayarak yapacağınız şikayet sitedeki Adsense'in incelendikten sonra, kaldırılmasını sağlayacaktır.
http://www.havlayankirpi.com - Güncel Bilgi Platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bence google de calışan bir arkadasın sitesidir :))
Umitoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar her işte olduğu gibi bu iştede torpil var googleda çalışan bir tanıdığın olduktan sonra böyle işlere imtiyaz gösterilir Allah belalarını versin diyecek lafım yok herşeyde hile herşeyde torpil yazık olsun, adamın film sitesi yıllardır yayında full google reklamı var nedir bu böyle ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
ARkadaşlar o reklamları adsense üzerinden yayıncılık yapan Clickpointten alabilirsiniz aracılık yapan şirketlere adsense bişey demiyor fakat yayıncının ücretinin ödenmemesi durumundada mesuliyet kabul etmiyor.
Film sitemde Clickpoint kullanmya başladım sayımları baya baya iyi tıklama başı ise 0.04 0.05 € Veriyorlar ayrıca 1000 gösterimede 0.05 - 0.06€ Veriyorlar yani adsense reklamdan hem tıklama başı hemde görüntülenme için ücret veriyorlar 15 20 gündür kullanıyorum bakalım kullananan baya kişi var ödeme alabilcezmi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
son bir haftadır onlarca film, hile sitelerinde adsense görmeye başladım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
:) Bende gördüm sorunsuzca binlerce dolar ödeme de alıyorlar , bende inanamamıştım fakat gerçekten insiyatif kullanılıyor. Forumda geçen bir tanesinin satışı vardı film sitesi ve adsense kullanıyor takır takır da ödeme alınmış ben yine de tutar bizi bulup diyerek siteyi almaya cesaret edemedim. Lig tv yayınının önüne adsense koyan gördüm site de aylardır aktif , reklama tıklamadan da maçı açamıyorsun :D