-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
var biz bozukluk yandex.browserda 90+ çıkıyor mozillada 85 çıkıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
bu tarz uygulamalar %100 güvenilir değildir, 100 puan olup 1. sıraya yerleşeceksiniz diye bir şey de yoktur. bu ve bunun gibi araçların kullanım amaçları hatalarınızı ve doğru yaptıklarınızı görmektir. Tema için ölçebilirsiniz, çünkü kaç hata var, daha nasıl geliştiririm diye düşünebilirsiniz. ama bir forum sitem var, bunun puanı 100 ama hala yukarı çıkmıyorum diye düşünce içinde olursanız hatalı bir düşünce olur. Bu puan oynasın, oynayacaktır da.
Bu tarz araçlar size her zaman doğru sonuç iletmeyebilir. Şöyle düşünelim, site açılış hızınız 5 sn. den fazla olunca hata çıkar, 5 sn altında olunca ise araçta gözüken puanınız 6 puan yükselir. Neye göre?
Bu yüzden bu tarz oynamaları çok takmayın. %100 SEO puaım var artık SEO yapmam demeyin.
ronai
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tesekkürler arkadaslar kendime basıma arastırmalarla yaptım üstelik hiç anlamadıgım halde . şuan bir çok filmde ilk veya ilk 5 deyim ve hitim 1 kdan 5 kya cıktı insallah daha iyi sonuclar alırım . bu forumdan çok sey ögrendim sanada çok teşekkür ederim sayende yeni birsey daha ögrendim
ronai
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
onuda baz aldım ikisinide 99 çıkardım ama sonra reklam vede baska mecbur eklemek zorunda kaldıgım seyleri ekledigim için biraz düstü 800 yakın film var hepsıne tek tek ayar çeksem yine 99 olur gtmetrix