-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Uçak Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar
Ben sitemde bir yazılımın indirilmesi için Download linki koyuyorum, hemen altında da reklam yerleşimi var. Fakat tıklanma oranının yüksek olması için "Download" yazısı içeren bir reklama ihtiyacım var. Sitemde daha önce gördüm fakat şuanda göremiyorum. Daha önce karşılaşan var mı ? ve sadece o reklamın çıkması için ne yapmam gerekir sizce ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kulaklarının çınlamaması için yapma derim.
Ben öyle bir siteye girdiğimde en azından site sahibinin kulağını çınlatıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Uçak Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eheh :) Eyvallah düşündüğün için fakat normal şartlarda tıklanması zor bir durum :\ bu şekilde en uygunu diye düşünüyorum... var mı tecrübeli biri bu konuda ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence bunu ancak şu şekilde yapabilirsiniz:
Sitenizde gördüğünüz, fakat içeriğinde download olmayan her reklamı tek tek AdSense'den engellersiniz. Eğer AdSense'ye download içeren reklam verilmişse bu şekilde bulur, sitenizde bırakırsınız, bunun bir zararı olacağını da sanmıyorum, ama, reklam rengini kesinlikle sitenizdekiyle aynı renk yapmayın; ve sizin download yazınız ile reklam arasında mutlaka belirli bir mesafe boşluk bulunsuççç
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Uçak Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim, mesafe olayını başka biryerde de görmüştüm ban sebebi olduğu söyleniyordu doğru mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Evet, mesafe de renk de aynı şekilde. Hele ki sizin durumunuzda tam ban sebebi olur, ama dediğim gibi rengi, ve mesafeyi ayırır, yani insanlara, ''yanlışlıkla'' tıklatmazsanız sorun olacağını sanmıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam demreli'nin de dediği gibi kulaklarınızı çınlatmaya gerek yok, şahsen siteyi faydalı bulduysam reklamlara tıklıyorum :)
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ahmetboz adlı üyeden alıntı
Eheh :) Eyvallah düşündüğün için fakat normal şartlarda tıklanması zor bir durum :\ bu şekilde en uygunu diye düşünüyorum... var mı tecrübeli biri bu konuda ?
reklamstore da bu tür reklamlar çok oluyor fakat pek tatmin edici fiyat olmuyor, pek kazanamazsınız (10 tıklamaya 15 kuruş). Eğer böyle bir şey arıyorsanız reklam storeda fazlasıyla var.
http://www.teknofiber.net - Teknoloji Blogu