Orifame
Oriflame Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oriflame Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
merhaba,
tema için teşekkür ederim. Bu temayı kullanmaya başlamadan önce seo nokta teması vardı ama bir türlü düzen tutturamadım iede sürekli sayfalar bozuk çıkıyordu bu temada o sorun yok çok şükür.
Benim bu temada yapmak istediğim iki şey var.
Birincisi seo nokta temada yazılara eklediğim resimleri siteme yüklemeden dışarıdan eklemek istiyorum ama o zamanda resim yok çıkacak. Onu nasıl ayarlamalıyım ki dışarıdan eklediğim resimide küçük şekilde anasayfada göstersin.
İkincisi de yazılara eklediğim "[caption id="" align="alignnone" width="620"] Oriflame Feet Up Deodorantlı Ayak Pudrası[/caption] " böyle bir kod anasayfada yazı özetinin içinde de çıkıyor onu nasıl saklayabilirim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğraf
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
On numara olmuş. Renkler siteye giren kullanıcılara 'dur bi dakika incele' dedirten cisten. :) Eline sağlık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite (Öğrenci)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok güzel bir tema olmuş. Şuan sürekli tema deniyorum. Bi tane içime sinmişti ama bi kaç yeri ayarlayamadım. Şimdi bunu kullanıyorum. Herşey bence güzel ancak açılır menü özelliği olursa eklersen çok süper olur. Tekrar Teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Ek Olarak: Paylaşım günceldir.
Orifame
Oriflame Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oriflame Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yazılara eklediğim [contact-form-7 id="58" title="Oriflame Üyelik Formu"]
böyle bir kod anasayfada yazı özetinin içinde de çıkıyor. Bunun anasayfada özet kısmında çıkmasını nasıl engelleyebilirim ?