Şunu buldum bir denermisin http://www.kocaeliteknikservis.com/bilgisayar-teknik-servis/google-arama-sonuclarinda-baska-siteye-yonlendirme-sorunu-cozumu.html
inş. çözüm olur denedim ilerleyen zamanlarda belli olur tekrardan combofix ile bir temizlik yapayım tşkler tekrardan
Ek Olarak:
En iyi antivirüs, Kaspersky; ve norton.. Burada bir bilgi eksikliğiniz var. Daha önceden de burada birisi böyle bir sorun yaşamıştı, sorunun virüs kaynaklı olduğu ortaya çıkmıştı.
Kaspersky İnternet Security 2013 1 aylık deneme sürümünü yükleyip taratın bilgisayarınızı
Kaspersky İnternet Security 2013 1 aylık deneme sürümünü yükleyip taratın bilgisayarınızı
cclaner ile 2 günde 1 çerezleri temizliyorum eklenti kurmadım iş yeri bilgisayarı zaten bir şey kurma lüksüm yok kursam bile 2. gün silerler
Ek Olarak:
En iyi antivirüs, Kaspersky; ve norton.. Burada bir bilgi eksikliğiniz var. Daha önceden de burada birisi böyle bir sorun yaşamıştı, sorunun virüs kaynaklı olduğu ortaya çıkmıştı.
cclaner ile 2 günde 1 çerezleri temizliyorum eklenti kurmadım iş yeri bilgisayarı zaten bir şey kurma lüksüm yok kursam bile 2. gün silerler
burasını okumadınız sanırsam program vs yükleyemiyorum
evimdeki pc de kaspersky internet security 2012 yüklü sıkıntı yok
iş yerimde pc müdahalede bulunamıyorum system center yüklü sadece onunla taradım etilqs_1GaRygUXyv9SIzR gibi birşeyler çıkardı sanırsam dediğiniz gibi virüs var ama neden google de anladım sanırsam google virüsü imiş bunlar vay eşrefler vayy
tşkler
Ek Olarak: ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Other Deletions )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
c:\users\win7\AppData\Roaming\0fe962cc-5d55-41c3-8bca-41325daeeeae79
c:\users\win7\AppData\Roaming\0fe962cc-5d55-41c3-8bca-41325daeeeae79\feccdcbcadaeeeae.exe
c:\users\win7\tebseuozrdxiupqnshuvvlz.exe