lostyazilim
tr.link

Tufat Flash Chat 6.0.8 Kurulum

3 Mesajlar 1.594 Okunma
acebozum
tr.link

playbek playbek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek amatör webmaster
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 268
  • Beğeniler 23 / 24
  • Ticaret 1, (%100)
Selamunaleykum Arkadaşlar dün tufat flash chat 6.0.8 satın aldım siteme kurdum fakat bağlantı kuramıyorum yanlış kullanıcı adı veya şifre diyor normalde foruma giriş yapınca sohbete otomatik bağlanıyor veri tabanından çektiği için ama sıhbete giriş yapılamıyor. acaba bu şifrelerde utf-8 karakter olmasından dolayımı kaynaklanıyor.Bir türlü çözemedim

http://www.forum41.com/chat/flashchat.php

wmaraci
webimgo

onuraysu onuraysu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek web yazılım
  • Mesajlar 393
  • Beğeniler 71 / 73
  • Ticaret 6, (%100)
hocam tam olarak anlayamadım doğrusu veritabanı biliyosanız phpmyadminden md5 olan şifrenizi çözünkarşılaştırın şifrelerde ve isimlerde TR karakter kullandıysanız olabilir .. tam olarak anlayamadığımdan öneride bulunabiliyorum :(

playbek playbek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek amatör webmaster
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 268
  • Beğeniler 23 / 24
  • Ticaret 1, (%100)
şimdi 6.0.8 de sohbete giriş yok satın aldığım için bir önceki versiyon olan 4.7.12 kurdum fakat bu sürümdede şöyle bir sorun var yeni farkettim sohbeti kurduktan sonra kayıt olan kullanıcılar giriş yapamıyor kullanıcı adı ve şifre kabul etmiyor.
yani kurarken diyelim 10 üye vardı sobete şu anda 10 üye bağlanabiliyor yeni kayır olanlar giriş yapamıyor.Yokmu bunun bir yolu. yeni sürüm 6.0.8 sorunsuz kurabilmek. tahminimce utf8 olayı türkçe karakter desteklemiyor. Ne kadar içinde tr dil desteği olsada olmuyor benim görüşüm bu. sizce ?

sorunu çözen olursa eğerki isterse satın aldığım sürümü onada ücretsiz olarak verebilirim

Ek Olarak: şimdi tekrar sildim 6.0.8 kurdum bu sefer girş var mesajlaşma yok. yani yazdığınız mesaj karşı tara fa iletilmiyor.Tekrar eski sürümü kurdum eski sürümde de sıkıntı sohbet kurulduktan sonra kyıt olan kullanıcılar sohbete giriş yapamıyor bir uyuşmazlık var sözde birde profesyonel flash chat mış bana sorarsanız demo

Ek Olarak: bu scriptte ne sorun var hala çözemedim eski sürümü kuruyorum sıkıntı yok ama yeni lisanslı aldığım sürüm kullanıcı kabul etmiyor fakat forumda oturumunuz kapalıyken giriş yaparsanız öyle girebiliyorsunuz

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al